Kafana Bajka – boemski biser Beograda

Duže od jedne decenije kafana Bajka predstavlja pravi boemski biser Beograda. Bajka je kafana sa tradicijom i reputacijom, kojoj se redovni gosti iznova vraćaju, a oni novi, postaju stalni i verni posetioci.

Smeštena u prelepom bajkovitom zelenilu Košutnjaka, kafana Bajka je mesto nezaboravne atmosfere i neponovljivog provoda. Prestonički ljubitelji kafanskog provoda svrstali su je u sam vrh najboljih i najpopularnijih kafana. Izdvojila se zahvljujući odličnoj muzici, vreloj atmosferi, velikom izboru pića, pristupačnim cenama ali i fenomenalnoj domaćoj kuhinji, u čijim čarima možete uživati u restoranskom delu kafane.

 

kafana bajka

 

Autentičan boemsko kafanski ambijent krasi Bajku. Tu su crvene cigle, drveni nameštaj, karirani stolnjaci i mnoštvo zelenila.

Noći provedene u Bajci se ne zaboravljaju i dugo se prepričavaju. Kafana Bajka poznata je i po tome što je iznedrila mnoge današnje muzičke zvezde. Prepoznatljiva je kao mesto u kome ćete, uz popularne hitove pop i narodne muzike, provesti savršenu noć uz puno igre, smeha i opuštenog druženja.

Bajka je kafana u kojoj poželite da noć zauvek traje i nikad se ne završi. Četvtak, petak i subota su rezervisani za vrhunska gostovanja popularnih bendova i pevača. Aca Lukas, Marko Žujović, Slađa Allegro, Jami, Nemanja Staletović, Peđa Medenica, Dara Bubamara i  Lapsus bend, samo su deo fenomenalne ekipe koja u kafani Bajka nastupa.

 

kafana bajka

 

Žive svirke i najbolje žurke startuju oko 22h i traju do 04h, a atmosfera je vrela i žestoka, od samog početka do razlaza i zatvaranja.

Prilagođeno trenutnim pandemijsko-epedemiološkim propisima, provod se organizuje nešto drugačije. S obzirom da narednih dana očekujemo ukudanje ograničenja, uzmimo ovo kao predsezonu i zagrevanje pred ludilo. Miša Stanković i Jovana Korugić gostuju u petak, a subota je rezervisana za Deni Boneštaj i Zoranu Stevanović.

 

Gosti u kafani Bajka

Redovni gosti u kafani Bajka su najzgodnije devojke i momci, stariji od 20 godina. Dress code je obavezan i podrazumeva casual ili elegant stil.

Dobro je poznato i da ovde možete sresti brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, i filma.

 

Kafana Bajka proslave

 

kafana bajka

 

Kafana Bajka organizuje i vrhunske proslave venčanja, rođendana, krštenja, rođenja, korporativnih događaja…

Doček Nove godine kafana Bajka se tradicionalno organizuje svake godine. Sjajna atmosfera, uz uvek jedinstven izbor muzičkih zvezda, čini Novu godinu u kafani Bajka zaista nezaboravnom!

Rezevišite vaše mesto u kafani  Bajka pozivom na broj: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp).