Vrele letnje noći na splavu Tag

Vrele letnje noći na splavu Tag pružiće Vam prvoklasnu uslugu, izuzetan izbor najkvalitetnijih pića i fantastičnu muziku. Muzički žanr i omiljene ritmove prilagodite sopstvenom ukusu i trenutnom raspoloženju, tako što ćete izabrati jedan, od sedam dana u nedelji, za dolazak na splav Tag na kome se repertoar smenjuje iz dan u dan.

 

Splav Tag

 

Određenim večerima na programu su koktel žurke uz najpopularnije hitove, neke su rezervisane za RnB žurke ili hitove 90-ih, hitove 2000-ih, a tu su i večeri popularne domaćice ili Balkan nights.

Svaka noć je specifična i vrhunska na svoj način. Nastupi najboljih, domaćih i stranih di džejeva i gostovanja najtraženijih muzičkih izvođača, prave čarobnu atmosferu za trajno pamćenje. Oni privlače i okupljaju različite generacije ljubitelja provoda, opuštenog druženja i neobuzdanog đuskanja do poslednjeg atoma snage.

 

splav tag

 

Na splavu Tag možete uživati u neponovljivim nastupima majstora najjače atmosfere, poput: Dejana Matića, Šaka Polumente, Ace Lukasa, Teodore Džehverović, Slobe Radanovića, Tanje Savić, Darka Lazića, Jovana Perišića, Beso de Loco benda, OK benda, MC Stojana, Jala Brata i Buba Corellia, Devita, Gazda Paje, kao i mnogih drugih.

Moderan i luksuzno impresivan enterijer, prvoklasno ozvučenje i moćni svetlosni efekti, celokupan ugođaj čine još privlačnijim i magičnijim.

Cene pića na splavu Tag prihvatljive su najvećem broju žitelja prestonice i njegovih gostiju, što je dodatna pogodnost za opušteno uživanje u omiljenom piću.

 

Tag restoran i gastrobar

 

Pre nego što se noćno ludilo zahukta, Tag restoran i gastrobar nude Vam uživanje na reci od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati.

Izaberite između brojnih mogućnosti koje vam dnevna varijanta splava Tag nudi. Jutarnja kafica i sok od ceđenog voća. Možda doručak za pokretanje energije dana? Omamljujući koktek ili voćna bomba? Čaša vina ili krigla piva? Lagani fitness obrok ili specijaliteti internacionalne kuhinje? Dezert ili mineralna voda J

Izbora je mnogo. Splav Tag obezbedio je za svakog gosta po nešto. Na Vama je da izaberete ono što Vam najviše prija i da se prepustite najlepšem letnjem uživanju u Beogradu.

Rezervišite vaše mesto na splavu Tag pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).