Restoran Departman – restoran u kom vlada cist hedonizam

Restoran Departman prepoznatljiv je i poznat kao restoran u kom vlada čist hedonizam. Nalazi se na korak od Savamale, u srcu Beograda, u Karađorđevoj ulici broj 75.

Zakoračite u opuštenu atmosferu, uživajte u retro stilu kojim odiše elegantan i udoban enterijer, obogaćen fenomenalno uklopljenim detaljima. Provedite najlepše trenutake sa prijateljima, poslovnim partnerima i porodicom u jedinstvenom enterijeru sa staklenim zidom koji omogućava savršen pogled na centar Beograda.

 

Restoran Departman

 

Prelepa bašta sa raskošnim zelenilom. Vrhunska usluga. Veseli, urbani i kulturni ljudi. Nasmejani i uslužni konobari. Rani doručak? Kratak predah za pauzu ili odmor nakon predavanja?

Opuštanje nakon napornog radnog dana? Prijatna večera? Druženje sa prijateljima? Mnogo je razloga za izlazak, a samo jedno mesto koje Vam pruža toliko mogućnosti – restoran Departman.

 

Restoran Departman

 

Restoran Departman – neponovljivo gastronomsko iskustvo

Restoran Departman predstavlja izuzetno i neponovljivo gastronomsko iskustvo, u kome će sva Vaša čula uživati.

Začinite dan jedinstvenim sočnim ukusima, koje sa puno ljubavi i pažnje, pripremaju vrhunski majstori u kuhinji restorana Departman.

Meksički burito ili tradicionalni omlet? Zapečeni kozji sir u rerni sa prelivom od meda ili brusketi tri vrste sira? Grčka ili Cezar salata? Orijentalna piletina, dimljena vešalica, savršen biftek ili cepana butkica u vrućoj lepinji sa kajmakom? Pizza četiri vrste mesa ili pasta Arabiata? Pivski meni – Onion rings ili hrskavi pileći štapići? Kotorske krempite ili nutela cheesecake?

Čaša vrhunskog vina, osvežavajući koktel ili hladno točeno pivo?

Kao što vidite, nedoumica je mnogo, ali svaki izbor sa menija restorana Departman je pravi. Šta god da izaberete, nećete pogrešiti, već ćete sebe obradovati uživanjem u čarobnim ukusima.

 

Restoran Departman – rezervacije

Za restoran Departman rezervacije se vrše pozivom na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)