Splav Na Vodi Kafana – boemski biser na reci

Splav Na Vodi Kafana autentični je boemski biser smešten na reci. Beogradske reke odavno su postale sinonim za opuštanje, hedonizam i senzacionalan provod. Na Vodi Kafana neguje jedinstven koncept kobinacije tradicionalnog boemskog i modernog kafanskog provoda.

 

Čuveni boemski duh Beograda ogleda se i u uređenju ovog splava. Tu su: nezaobilazni kafanski karirani stolnjaci, stolovi i stolice napravljeni od drveta, starinske lampe i lusteri, stare slike… Svaki detalj pažljivo je dizajniran i uklopoljen u ovaj boemski ambijent.

Na meniju se pored najkvalitetnijih pića, čije su cene oko 20% niže od prosečnih, nalaze i specijaliteti sa roštilja, kao i raznovrsni primamljivi mezetluci.

 

Repertoar splava Na Vodi Kafana

Muzički repertoar splava Na Vodi Kafana sastavljen je od najpopularnijih i najvećih hitova narodne muzike.

Nastupi vrhunskih zvezda domaće muzičke scene i najboljih bendova doneli su ovoj splav kafani neverovatnu popularnost, koja i dalje konstantno raste.

Za maksimalno prepuštanje gostiju vrelom provodu i đuskanju zadužena su imena, poput: Đanija, Peđe Medenice, Tanje Savić, Slađe Alegro, Adila, Ljube Perućice, Slobe Radanovića, Dragice Zlatić, Amadeus benda…

Za razliku od većine prestoničkih splavova Na Vodi Kafana je, kako tokom letnje, tako i tokom zimske sezone otvorena za svoje goste i ludi provod do zore.

 

Ko izlazi na splav Na Vodi Kafana

Pogledajte slike i videćete ko sve izlazi na splav Na Vodi Kafana. Ovo je mesto okupljanja i zajedničkog lumpovanja do ranih jutarnjih časova gostiju različitih generacija. Ono što ih povezuje jeste ljubav prema životu, kvalitetnoj svirci i senzacionalnom provodu. Dress code je elegantan ili casual.

 

Na Vodi Kafana – rezervacije

Za izlazak na splav Na Vodi Kafana rezervacije su obavezne i mogu se izvršiti na 062 262 212. Preporučujemo da ih napravite nekoliko dana pre željenog izlaska jer se u suprotnom može desiti da ne obezbedite mesto.

 

Lokacija Na Vodi Kafane

Lokacija Na Vodi Kafane dobro je poznata ljubiteljima najboljih žurki u gradu. Smeštena je u ulici Ušće bb, na Savskom keju, srcu noćnog provoda.

Veliki besplatan parking nalazi se u blizini splava.