Port By Community

Otvaranjem splava Port By Community, na oduševljenje elitnih prestoničkih klabera, popularni klub Kasina dobio je svoju letnju verziju. Smešten na novobeogradskoj strani Ušća, radi isključivo tokom letnje sezone, ali organizuje spektakularne žurke za doček Nove godine.

Ovaj prestižni splav već dugo nosi titulu najekskluzivnijeg i najposećenijeg, koju je uspeo da osvoji neverovatnom brzinom. Da bi dostigli i prestigli njegovu popularnost, brojni vrhunski prestonički klubovi moraće još jače da se potrude.

 

Ko izlazi na Port

Na Port izlaze urbani ljubitelji ludog provoda i najbolje muzike. Za ekipu splava Port By Community godine nisu ni bitne ni presudne, pa se ovde okupljaju gosti različitih godina. Elegantni, doterani i atraktivni, baš kao što je i sam Port.

Poznata lica sa naše sportske, muzičke i filmske scene, rado biraju Port za svoje proslave i provod.

 

Enterijer splava Port

Luksuzan enterijer vešto kombinuje sofisticirano i urbano, sa savršeno uklopljenim elegantnim detaljima. Zahvaljujući efektima najmodernijeg osvetljenja imačete bajkovit osećaj.

Savršeno isplaniran raspored prostora obezbedio je da na splavu Port nema loših mesta. Gde god se smestili, bićete u centru dešavanja i imati pogled na ceo klub.

 

Muzički program splava Port

Muzički program splava Port baziran je na živim svirkama. Na repertoaru su numere pop, rock i narodne muzike.

Svake noći, na bini se smenjuju iskusni bendovi domaće scene, a određene večeri su rezervisane za velika gostovanja najpopularnijih pevača sa ovih prostora. Splav Port poznat je po svom istančanom ukusu kada je u pitanju odabir izvođača. Pamte se i prepričavaju nastupi: Seke Aleksić, Ace Pejovića, Marije Šerifović, Dženana Lončarevića, Kije Kockar, Ivane Selakov, Tropico benda i mnogih drugih.

Uzavrela energija i atmosfera, koja se iz minuta u minut sve više zagreva, nose Vas da, opijeni ritmom, igrate i pevate do zatvaranja u ranim jutarnjim časovima.

Da Vam ne ponestane energije postaraće se i izuzetna ponuda kvalitetnih pića, kao i sjajna usluga profesionalnog osoblja, koje će se postarati da Vam čaša i sto nikada ne budu prazni.