Vrhunska kuhinja u restoranu Nebo i zemlja

Za čist hedonizam i gastronomsko uživanje, očekuje vas vrhunska kuhinja u restoranu Nebo i zemlja. Novo mesto koje je osvojilo sva srca beograđana, potrudiće se da i vi postanete njihovi redovni gosti.

Sa puno znanja i pažnje otvoren je restoran Nebo i zemlja koji je učinio sve da se dopadne različitim tipovima ljudi, i ono što je najvažnije, u tome i jeste uspeo.

Restoran Nebo i zemlja postao je jedan od najpopularnijih restorana u Beogradu koji pruža pravu eksploziju ukusa. Kombinacija srpske kuhinje na francuski način savršeno se uklopila i postala sinonim za najlepše ukuse, o čemu svedoče brojni specijaliteti iz njihove kuhinje.

Za svaki ukus zadužen je šef kuhinje koji je svoje znanje doneo iz restorana na Azurnoj obali. Kombinacija različitih specijaliteta doprinela je popularnosti ovog restorana i probudilo želju u ljudima za eksperimentisanjem.

Za potpuni užitak zadužen je enterijer, koji predstavlja spoj tradicije i modernizma, sa prijatnom dozom luksuza i ekskluzivnosti, što je bio pun pogodak za pravo opuštajuće mesto za svaku priliku.

Računajući na svakodnevno uživanje u restoranu Nebo i zemlja, zamislili smo šta će se to pripremiti za doček Nove godine u ovom restoranu. Po prvi put ove godine, Nova godina Beograd u svojoj ponudi ima još jedan ekskluzivan restoran kojem ćete teško odleti.

Sigurni smo da će to biti Nova godina za pamćenje, kao i da će potražnja biti zaista velika, sa obzirom da je u pitanju novije mesto. Za potpuni užitak u magičnom ambijentu, čini se da je svaki novi dan idealan za posetu restoranu Nebo i zemlja.

Kafica, doručak, ručak ili romantična večera, restoran Nebo i zemlja sa zadovoljstom će vas ugostiti i pružiti nestvarno lepe ukuse.

Rezervišite vaše mesto u restoranu Nebo i zemlja pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).