Splav Sindikat za vrhunsku zabavu

Ljubitelj ste izvanrednog provoda i besanih noći u Beogradu? Sigurni smo da je onda vaš pravi izbor splav Sindikat za vrhunsku zabavu.

Ogroman kapacitet, prostranost, fenomenalan ambijent, ali i prvoklasna usluga jesu samo jedni od razloga zašto ćete sigurno uživati na ovom mestu i osećati se kao kod svoje kuće. Pretohnih godina, za svaki docek Nove godine tražena je karta više s obzirom na kvalitet i ugođaj priređen na splavu Sindikat.

Splav Sindikat za vrhunsku zabavu

Ambijent koji odiše luksuzom upotpunjen je raznovrsnim muzičkim programom koji je gotovo uvek propraćen fenomenalnim performansom poznatih muzičkih izvođača. Imaćete priliku da okusite kako alkoholna, tako i bezalkoholna pića. Širok asortiman pića garantuje da će svako naći fino piće za sebe i veče koje je pred nama.

Dobro poznata elita beogradske scene je često viđena na splavu Sindikat, ali i pregršt poznatih ličnosti koje svoje slobodno vreme vole da iskoriste baš ovde. Nova godina Beograd ne bi bila ista da se proslava ne održava na ovom svima poznatom mestu.

Splav Sindikat za vrhunsku zabavu

Profesionalno osoblje samog splava će se potruditi da svaki trenutak proveden ovde bude božanstven, a vaše iskustvo besprekorno. O uspešnosti celokupnog zalaganja govori činjenica da se vrlo zadovoljni gosti ponovo vrate na dobro poznato mesto kako bi ponovo bili deo spektakularne zabave. Budite deo istorije koja se nastavlja i traje više od jedne decenije!

Preporučujemo vam da mesto za vas, ali i vaše najmilije osobe obezbedite što pre. Više informacija, kao i rezervacije, možete ostvariti kontaktom na telefon 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)