Restoran Košuta i doček Nove godine za pamćenje

Odaberite restoran Košuta i doživite doček Nove godine za pamćenje. Budite deo najelegantnijeg dočeka u Beogradu koji poslednjih godina nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Restoran Košuta je jedan od najekskluzivnijih restorana u Beogradu koji će vas oduševiti kako enterijerom, tako i samom organizacijom.

 

DOCEK NOVE GODINE RESTORAN KOSUTA 2022

 

docek nove godine restoran kosuta

 

Docek Nove godine restoran Košuta 2022 biće sve, samo ne običan doček Nove godine. Uživajte u lepoti i komfornosti jednog od najlepših restorana koji će vam priuštiti nezaboravno novogodišnje veče. Poznat po fenomenalnoj energiji koja vlada na svakoj proslavi, restoran Košuta pleni posebnom magijom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Predhodnih godina sama organizacija bila je na visokom nivou, što će biti slučaj i ove godine. Očekujte odličan provod i mnogo pozitivne energije, a za dobro raspoloženje svih gostiju biće zaduženi neki od najboljih pevača sa naše domaće scene, kao i uvek.

Uživaćete u svakom trenutku provedenim sa vašim najdražima, kao i u preukusnoj večeri i bogatoj ponudi raznovrsnog pića. Budite sigurni da će doček Nove godine u resttoranu Košuta biti zaista posebno iskustvo kao i da ćete poželeti ponovo da proslavite ovde novogodišnje veče.

Zasijajte u punom sjaju za doček Nove godine i uđite sa stilom u godinu koja sledi.

Rezervišite kartu za Novu godinu u restoranu Košuta pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).