KRATAK OPIS DOČEKA

Muzika: Mirče Radulović & Kristina Radosavljević

PićeAll inclusive

HranaKetering

Cena35€

Kontakt062/111-22-33

 

ADRESA

Ušće bb, Beograd 11000

OPIS

Splav River Nova godina sigurno jeste jedan od najboljih izbora kada je proslava uoči novogodišnje noći u pitanju. Izaberite luksuz i provedite se kao nikada do sad. Budite deo elite u nezaboravnoj proslavi Nove godine. Ne propustite priliku koja će vas apsolutno oduševiti. Obezbedite svoje mesto na vreme.

Splav River godinama unazad važi za jedno od najboljih mesta kada je provod u pitanju. Uverite se u čari koje nudi i zabavite se kao nikada do sad. Prepustite se simbolu beogradskog provoda i zakoračite u Novu godinu kako dolikuje, elegantno i luksuzno. Uverite se zašto je svaka proslava Nove godine na splavu River bolja od prethodne!

 

Muzika:

Fenomenalni Mirče Radulović, Kristina Radosavljević & DJ Anubis

 

Hrana:

HLADNO PREDJELO:

-Svinjska pršuta

-Goveđa pršuta

-Svinjska pečenica

-Kulen

-Kačkavalj

-Feta sir

-Masline

-Krastavčići

-Kuvana jaja


SALATE I NAMAZI

-Urnebes salata


PECIVA:

-Kiflice


KANAPEI:

-Zalogaji i mini sendviči

Piće:

PIĆA KOJA SU URAČUNATA U CENU KARTE:

Strana vodka

Vermut

Vinjak

Pelinkovac

Džin

4 vrste koktela: Blue lagoon, Mai tai, Sex on the beach, Cuba libre


PIVA:

Flaširano Lav Premium 0.33


VINA:

-Belo, crno, rose, bambus i špricer


RAKIJA:

- Kajsija

- Dunja

- Šljiva

- Medovača


SOKOVI:

- Narandža, jabuka, breskva, đus, borovnica

- Coca cola

- Fanta

- Bitter Lemon

- Sprite

- Tonic


VODA:

- Knjaz Miloš

- Aqua Viva

 

Cena:

Cena karte je 35 eur

 

Rezervacije se posebno plaćaju:

 

-Pultovi 20 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 40 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su pultovi označeni sa P)

 

-Barski stolovi 30 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 50 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa B)

 

-Visoka sedenja 80 eur i 100 eur u zavisnosti od pozicije sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 100 eur i 120 eur u zavisnosti od pozicije sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa VS)

 

-Mali separei 170 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru i 6 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa S i cenom 170E)

 

-Veliki separei 250 eur sa gratis dve flaše stranog žestokog pića po izboru i 10 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa S i cenom 250E)

 

-Centralni separei 320 eur sa gratis jednom premium flašom stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom stranog žestokog pića po izboru, 10 energetskih pića i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su centralni separei označeni sa S i cenom 320E)

 

-Vip separei 500 eur sa gratis dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru, dve flaše šampanjca, 10 energetskih pića i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa S i cenom 500E)

 

Flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister, Campari, Tequila.

Svaku flašu stranog žestokog pića, koja se dobija gratis, moguće je zameniti za premium flašu stranog žestokog pića po izboru uz doplatu od 30 eur po flaši, i tu spadaju: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.

 

Premium flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.

MAPA PROSTORA

 

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In