KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Ilda Šaulić
PIĆE: All Inclusive
HRANA: Svečana večera - švedski sto
CENA: od 120€
KONTAKT: 062/111-22-33
ADRESA

Kralja Milana 35, Beograd

OPIS

Nova godina 2025 – Hotel Hilton Beograd

 

Hotel Hilton Beograd Nova godina Vas poziva na ekskluzivan, premium doček Nove 2025. godine i obećava nezaboravnu novogodišnju noć, ispunjenu sjajem sofisticirane raskoši i elegancije, u najlepšem prostoru u gradu, uz pažljivo planiranu i besprekorno izvedenu proslavu Nove godine.

Pridružite nam se na najprestižnijem novogodišnjem događaju u Beogradu i dozvolite da vam budemo najbolji domaćini, koji će vas srdačno dočekati, i sa stilom, u skladu sa najvišim svetskim standardima, ugostiti.

 

HOTEL HILTON BEOGRAD NOVA GODINA 2025

 

Hotel Hilton Beograd Nova godina 2025 savršen je izbor za one koji cene ekskluzivnost i žele da Novu godinu dočekaju u odabranom društvu.

Bajkovita banket sala hotela Hilton Beograd - Tsar Dušan, u kojoj će se svečani doček održati, prostire se na čak 407m2 i ugostiće oko 350 gostiju. Svojim unikatnim dizajnom, elegantnim enterijerom i luksuznom dekoracijom pleni i osvaja na prvi pogled, što je još jedan od brojnih razloga koji hotel Hilton Beograd čine idealniim mestom za proslavu Nove godine.

Za muzički spektakl pobrinuće se fantastična i neodoljiva Ilda Šaulić , harizmatična pevačica sa izuzetnim glasom i toplom, pozitivnom energijom koja prati svako njeno pojavljivanje i svaki njen nastup. Poznato je da je raskošni muzički talenat, kao i talenat da napravi vrhunsku atmosferu, nasledila od oca, jedne od najvećih muzičkih legendi ikada – Šabana Šaulića.

Kada Ilda uzme mikrofon i zapeva, možete biti sigurni da će novogodišnja noć i provod biti nezaboravni.

Novogodišnja ponuda u hotelu Hilton Beograd obuhvata raskošnu novogodišnju večeru na bazi švedskog stola, na kome će se naći brojni specijaliteti, pripremljeni od strane iskusnih internacionalnih šefova kuhinje, po jedinstvenoj recepturi, sa puno ljubavi i umeća.

Takođe, moći ćete i da uživate u neograničenoj konzumaciji domaćih, alkoholnih i bezalkoholnih, pića tokom cele večeri. Strana pića će biti dostupna po promotivnim cenama.

 

Za više informacija i rezervacije mesta, pozovite: 062/111-22-33

Cena po osobi se kreće od 170€ do 230€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića iz ponude, tokom cele večeri (vidi na mapi)

 

TZAR ZONA: 230€

KNEZ ZONA: 210€

ŽUPAN ZONA: 190€

VITEZ ZONA: 170€

DESPOT ZONA: 120€

Specijalna ponuda: Za sve goste našeg dočeka obezbedili smo specijalan popust za hotelski smeštaj!
Za više informacija, pozovite 062 111 22 33.

 

MAPA PROSTORA

 

*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In