KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Uroš Kosić i Ana Pašić
PIĆE: All inclusive
HRANA: Bogata svečana večera
CENA: od 50€
KONTAKT: 062/111-22-33
ADRESA

Dejana Nastića 2, Novi Beograd

OPIS

NOVA GODINA 2025 - Hotel Garden Hill Lux

 

Hotel Garden Hill LUX je luksuzni restoran u sklopu kompleksa Garden Hill koji vam priprema autentičan doček Nove godine. U pitanju je jedan od najlepših restorana, zato ne propustite priliku da budete deo najlepšeg dočeka u Beogradu.

 

INFO&REZ:  062/111-22-33

          

HOTEL GARDEN HILL LUX NOVA GODINA 2025


Hotel Garden Hill LUX Nova godina 2025 
učiniće sve da vaša novogodišnja noć protekne nezaboravno. Prepustite se neverovatnoj usluzi koju Hotel Garden Hill Lux nudi i uživajte u specijalnoj novogodišnjoj večeri. Očekuje vas profesionalna usluga najviših standarda i vrhunska ponuda hrane i pića, kao i prelepa sala gde preovladavaju crno, cela, i zlatna boja koje pružaju pravu dozu luksuza i komfora.

Zašto je Hotel Garden Hill Lux najbolji izbor za doček Nove godine?
- Fenomenalni muzički izvođači
- Hotelski smeštaj
- Kvalitetna hrana
- SMART led sistem rasvete
- Enterijer kakav niste posetili
- Besplatan parking

Sala hotela Garden Hill Lux poseduje galeriju, kao i podijum za bend gde takođe možete uživati u plesu sa vašim najdražima. Hotel Garden Hill Lux poseduje i svoj privatan parking za sve goste koji žele da dođu svojim automobilom. Ljubazno, iskusno i uigrano osoblje biće vam na raspolaganju tokom cele večeri.

Biće ovog jedan od najboljih novogodišnjih večeri u Beogradu, zato se dobro pripremite za ono što vas u ovom luksuznom restoranu očekuje.

 

- Mogućnost hotelskog smeštaja, pozovite za više informacija.

 

INFO&REZ:  062/111-22-33

Cena karte po osobi se kreće od 50€ do 80€ po osobi, u zavisnosti od pozicije mesta i podrazumeva svečano sedenje, kompletnu svečanu večeru, kao i bezalkoholna i alkoholna pića iz ponude. 

 

Plava zona - 50€

Silver zona - 60€

Zlatna zona 70€

Zelena zona - 80€

 

U ponudi nemamo barske stolove! 

Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova. 

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In