KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Aleksandra Prijović
PIĆE: Po utrošku
HRANA: Novogodišnji buffet meni
CENA: od 50€
KONTAKT: 062/111-22-33
ADRESA

Milentija Popovića 9, Beograd 11070

OPIS

Nova godina 2025 - Sava Centar Banquet Hall

 

Sava Centar Banquet Hall vas poziva da zajedno proslavimo početak 2025. godine na spektakularnoj reprizi dočeka Nove godine, 1. januara, u društvu izuzetne Aleksandre Prijović, jedne od najsjajnijih muzičkih zvezda Balkana!

 

 

SAVA CENTAR BANQUET HALL REPRIZA NOVE GODINE 2025

 

 

Započnite svoju novu godinu uz nezaboravne tonove Aleksandrinih hitova i neodoljivu energiju koju donosi na scenu. Ovo će biti veče puno muzičkog uživanja, gde ćemo zajedno pevati, plesati i slaviti novi početak u ambijentu koji oduzima dah, sa spektakularnim svetlosnim efektima, uzbudljivom pirotehnikom i, što je najvažnije, odličnom muzikom.

 

Ne propustite sjajnu priliku da budete deo ove magične noći! Rezervišite svoje mesto sada i doživite nezaboravan početak 2025. godine sa Aleksandrom Prijović i njenim hitovima koji će odjekivati u srcima svih prisutnih.

 

Vidimo se 1. januara za jednu nezaboravnu reprizu dočeka Nove godine!

 

REZERVACIJE: 062 111 22 33

 

MUZIKA Sava Centar Banquet Hall repriza Nove godine:

Proslavite reprizu dočeka Nove godine uz, jedinstvenu i neprikosnovenu, najveću muzičku zvetdu današnjice - Aleksandru Prijović!

PIĆE Sava Centar Banquet Hall repriza Nove godine:

 

Piće se plaća po utrošku.

HRANA Sava Centar Banquet Hall repriza Nove godine:

BUFFET MENU
HLADNI DELIKATESI
- Goveđa hladno dimljena pršuta
- Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi
- Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina
- Sremski kulen sa peperonćino uljem
- Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina
- Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka
- Svinjska dimljena pečenica Reserva
- Gratinirane dagnje sa parmezanom i
- Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve
- Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom
- Tradicionalni ’’duvan’’ čvarci
- Premium odrezak od svinjskog vrata
SELEKCIJA SIREVA
- Pirotski beli 'Kačkavalj'
- Sir Bojuval sa mikro biljem
- Dimljeni sir sa suvim šljivama
- Beli koziji sir sa svežim timjanom
- Gauda sa suvim i kandiranim voćem
- Domaća sir rolada sa biberom
- Mocarela sa domaćim pesto sosem
- Gorgonzola sa suvim voćem
- Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima
- Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem
SALATE
- Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima
- Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim dresingom
- Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom
- Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta
- Selekcija svežih sezonskih salata
- Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom
- Germanska krompir salata sa senfom i tostiranom pančetom
- Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem
DRESING BAR
- Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza
- Voćna salsa sa uljem badema
- Čili masline sa citrusima
- Dresing od Balsamika sa ruzmarinom
- Peperonćino dresing
- Umak od tostiranog semena bundeve
- Citrus preliv sa origanom
- Marinirane masline više vrsta
- Mlečni krem sa suvim planinskim biljem
- Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem
- Pelat krema sa bosiljkom
GLAVNA JELO
- Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom
- Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem I krančom od kikirikija
- Rostirani krompir u ljusci sa timjanom
- Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem
- Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem I belim vinom
- Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku
- Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom
- Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša
- Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka
- Francuska rolada od piletine, bardirana biber pančetom
- Basmati pirinač sa flambiranim povrćem i soya sosem
HLEB & PECIVO
- Integralno pecivo sa organskim žitaricama
- Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom
- Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta
- Integralne pecivo sa semenkama lana
- Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama
- Bavarski hleb sa pšeničnim pivom
- Grisini sa morskom solju i peperonćinom
- Bezglutenski domaći hleb
- Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom
- Domaća pita od 'vučenih' kora sa šumskim pečurkama
- Domaća pita od 'vučenih9 kora sa kajmakom i zrelim sirom
DESERT
- Tart sa belgijskom cokoladom i lesnikom
- Sable pistać sa svezim voćem i čokoladnim segmentima
- Tiramisu casica sa Amareto likerom
- Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta
- Frutti di bosco od bele cokolade i sumskog voća
- Mus od crne cokolade sa mariniranim visnja sosom i konjakom
- Paleta unikatnih pralina
- Selekcija svežeg sezonskog voća

CENA Sava Centar Banquet Hall repriza Nove godine:

 

Bar table 50€
Red zone 120€
Bronze zone 140€
Silver zone 160€
Gold zone 180€
Platinum zone 220€

MAPA SEDENJA:

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In