KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA:  Zorica Marković i Mišel Gvozdenović
PIĆE: All inclusive
HRANA: Švedski sto
CENA: 4000 rsd
KONTAKT:  065 870 09 14
ADRESA

Paštrovićeva 2, Beograd

OPIS

Doček 2025- Restoran Princ

 

Restoran Princ u Beogradu je pravo gastronomsko čudo koje oduševljava svojim prefinjenim enterijerom, smeštenim u tihom i prelepom ambijentu beogradskog Hipodroma. Lokacija restorana je idealna, pružajući jedinstven doživljaj kako za posetioce iz grada, tako i za one izvan njega. Predivan pogled i fantastično stilizovan restoran će vas sigurno oduševiti.
Proslave reprize Nove godine u restoranu Princ osmišljene su i izvedene da pomire različite ukuse, i u ovako posebnom ambijentu, postaju pojam prepoznavanja, identiteta i stila.
Na meniju su zastupljena jela domaće, nacionalne i internacionalne kuhinje. Jela, od kvalitetnih i svežih namirnica, za Vas pripremaju vrhunski kuvari, tako da nema sumnje da ćete uživati u širokom izboru pažljivo pripremljenih jela i osvežavajućih pića koji zadovoljavaju i najistančanije ukuse.

RESTORAN PRINC REPRIZA DOČEKA NOVE GODINE 2025

Ovaj elegantni restoran posebno se ističe kao savršeno mesto za proslave reprize Nove godine. Njegova sofisticirana atmosfera čini ga idealnim izborom za doček, pružajući nezaboravno iskustvo.
Restoran Princ je već godinama unazad poznat po vrhunskim proslavama Nove godine, stvarajući tradiciju koja će se i ove godine nastaviti.
Doživite jedinstvenu kombinaciju vrhunske usluge, ukusne hrane i uzbudljive atmosfere koja će učiniti vaš prvi dan Nove godine nezaboravnim!

REZERVACIJE: 065 870 09 14

 

MUZIKA

Nezaobilazni faktor proslave reprize novogodišnje noći je svakako atraktivan muzički program!

Zbog toga smo za vas pripremili iskusne i kvalitetne pevače - Zorica Marković i Mišel Gvozdenović!

Uživajte u hitovima narodne i zabavne muzike i proslavite reprizu Nove godine na pravi način uz sjajan muzički program koji smo spremili za vas!

PIĆE

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

 

HRANA

Svečana večera na bazi švedskog stola. 

 

CENA

Cena karte za reprizu Nove godine po osobi je 4000 rsd. U cenu je uključena neograničena konzumacija hrane i pića tokom cele večeri.

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In