KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: No Name bend
PIĆE: Neograničena konzumacija
HRANA: Svečana večera
CENA: od 60€
KONTAKT: 062 111 22 33
ADRESA

Ada Ciganlija

OPIS
Nova godina 2025 - Restoran Easy
 

Restoran Easy Nova godina ove godine priuštiće vam uzbudljiv doček Nove godine koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Uživaćete u kompletnoj organizaciji i ambijentu koji će vas oboriti sa nogu.Već godinama unazad, naš restoran uspešno organizuje premium doček Nove godine, koji je svake godine popunjen do poslednjeg mesta. Modernog i elegantnog enterijera, sa pogledom na Savu i odličnom ponudom koja se izdvaja od drugihrestoran Easy je pravi izbor za Novu godinu.

REZERVACIJE: 062/111-22-33

 

RESTORAN EASY NOVA GODINA 2025

Restoran Easy Nova godina 2025 je mesto koje može da se pohvali visoko profesionalnoj usluzi zbog koje je čest izbor korporativnih proslava za najuspešnije svetske kompanije koje posluju u Beogradu.

Ovo je mesto gde imate svoju svečanu stolicu, svog konobara, sveže pripremljenu hranu, kvalitetno piće i profesionalnu uslugu, dok slušate najpopularniji muziku u izvođenju dva izuzetno kvalitetna vokala.

Imate pravo da sebi priuštite jednu noć u godini da se opustite na premium način i uživate u glamuru koji ćete pamtiti.

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 

 

MUZIKA

 

Uživaćete uz sjajni No Name bend!

 

CENA

 

Cena karte po osobi se kreće od 60€ do 80€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

 

MAPA PROSTORA:

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In