ADRESA
Ada Ciganlija BB, Beograd
MUZIKA: | Republika bend |
PIĆE: | All inclusive |
HRANA: | Svečana večera |
CENA: | od 50 € |
KONTAKT: | 062 111 22 33 |
Ada Ciganlija BB, Beograd
Restoran Azzaro Green Nova godina biće specijalna prilika da uživate u novogodišnjoj večeri onako kako zaslužujete. Prepustite se vrhunskoj organizaciji jednog od najlepših restorana i uživajte u novogodišnjoj proslavi sa stilom. Pozovite vaše najdraže prijatelje i budite deo najlepšeg dočeka u Beogradu!
Restoran Azzaro Green priprema vam niz iznenađenja, zato na vreme obezbedite svoje karte za Novu godinu 2022!
REZERVACIJE: 062/111-22-33
MUZIKA:
Republika band prirediće vam nezaboravan doček Nove godine u restoranu Azzaro Green, zato se spremite za nezaboravno veče prepuno iznenađenja!
PIĆE:
- Espresso
- Mineralna voda
Gazirana i negazirana
- Prirodni sokovi
Jabuka, Breskva, Pomorandža, Borovnica, Ananas
- Bezalkoholna gazirana pića
Coca-Cola, Sprite, Fanta, Bitter Lemon, Tonic Water
- Pivo
Heineken, Zaječarsko
- Vodka
- Rakija
(Kruška, Kajsija, Šljivovica, Lozova rakija, Dunja)
- Bitter & Vermouth
(Pelinkovac, Campari, Vermouth, Gordon’s dry gin, Vinjak)
- Vina
Kovačević Orpheline (crveno, belo, rose)
- Vino kuće
- Kokteli
(Pina Colada, Sex On The Beach, Margarita, Mai Tai, Long Island Ice Tea, Melon ball, Long Beach tea, Orgasm, La Bomba, White Russian, Mohito, Black Sabath, Blue Lagoon, Cuba Libre, Cosmopolitan)
- Mix apetisana (badem, lešnik i indijski orah)
HRANA:
SELEKCIJA SUHOMESNATIH PROIZVODA
- Njeguški pršut
- Goveđa pršuta
- Kraški vrat
- Užička pršuta
- Sremski kulen
- Dimljena pečenica
- Budimska kobasica
- Dimljena ćuretina
SELEKCIJA SIREVA
- Gauda
- Trapist
- Gorgonzola
- Dimljeni sir
- Dimljeni sir sa brusnicom
- Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju sa mediteranskim biljem
- Grčki feta sir sa pesto dresingom
- Mladi sir sa timjanom
- Paprika sa mileramom i semenkama suncokreta
- Šumadijski mladi kajmak
- Urnebes
HLADNO PREDJELO
- Qesadillas sa piletinom i holandskim dimljenim sirom
- Rolat od ajvara sa nadevom od pavlake i praške šunke
- Terin od ćuretine sa pavlakom i pistaćima
- Posni rolat sa humusom i paprikom
- Prebranac sa crvenom paprikom
- Ljutenica
- Mix maslina
- Mix apetisana (badem, lešnik i indijski orah)
SELEKCIJA TOPLIH PECIVA
- Hrskava pita sa pečurkama
- Pita sa baby spanaćem i mladim sirom
- Domaća pita sa junećim mesom i prazilukom
- Pita sa zlatarskim sirom
- Projice sa mladim kajmakom
- Rolnice od puter testa sa piletinom, dimljenim sirom i spanaćem
- Mafini sa kulenom
SALATE I OBROK SALATE
- Šefova salata (salata od rukole i lola rose sa grilovanom piletinom, prelivena kari dresigom)
- Pršuta mozzarella salata (mix zelenih salata sa njeguškom pršutom i baby mozzarelom začinjena aromatičnim dresingom)
- Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavcima i pavlakom)
- Šopska salata ( paradajz, krastavc, paprika, crveni luk i feta sira)
- Vitaminska salata (salata od crvenog kupusa, puterice i celera )
- Sezonska salata (salata od kiselog kupusa i tucane paprike)
- Kupus salata (salata od svežeg kupusa sa sirćetom i uljem)
- Krastavac salata (salata od krastavca, mirođije i maslinovog ulja)
- Pečena ljuta paprika (salata od pečene ljute papričice, belog luka i ulja)
- Mix zelenih salata (salata od lola rose, lola bjonde, iceberga i puterice)
- Rukola salata (salata od rukole, aćeta i maslinovog ulja)
TOPLA PREDJELA
- Lazanja bolonjeze
(lazanje sa junećim mesom, pelat sosom i gaudom)
- Sarma sa kiselim kupusom
(sarmice od junećeg mesa, pirinča i povrća)
GLAVNA JELA
- Scalopine
(grilovani svinjski vrat sa ruzmarinom i medom)
- Ribić u kajmaku
(sporo dinstan juneći ribić sa povrćem i kajmakom)
- Dimljena rebra u BBQ sosu
(dimljena svinjska rebra u domaćem bbq sosu)
- Piletina sa povrćem na kineski način
(pileći file sa povrćem i kikirikijem u soja sosu)
- Dimljena pastrmka
(dimljena pastrmka sa dalmatinskim varivom)
MESA SA ROŠTILJA NA ĆUMUR
- Juneći ćevapi
- Domaće dimljene kobasice
- Gurmanski uštipci sa kačkavaljem i pršutom
-Marinirani pileći file
- Marinirani pileći batak
SOSOVI
- Peper sos
- Sos tri vrste pečuraka
- Gorgonzola sos
- Sos od semena bundeve
- Terijaki tartufata sos
- Sos ljute paprike
PRILOZI
- Pekarski krompir sa kajmakom
- Rižoto sa kurkumom
- Grilovano povrće
SVEŽE PECIVO
- Domaće lepinje
- Integralno pecivo
- Ražani hleb
- Kukuruzni mafini
- Heljdini mafini
- Apitisani(Lešnik,indiski orah,badem)
DESERT
- Cheesecake
- Jafa kolač
- Pita sa jabukama u lisnatom testu
- Sveže sezonsko voće
CENA:
Cena po osobi se kreće od 50 eur, 60 eur, 80 eur i 100 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje.
TELEFON: 062/111-22-33
MAPA PROSTORA