KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: DJ
PIĆE: Po utrošku
HRANA: Neograničeni degustacioni meni
CENA: 2990 dinara
KONTAKT: 011 328 66 37
ADRESA

Karađorđeva 2, Beograd 11000

OPIS

DOČEK 2025 - Ambar restoran matinee

 

START: 14h

 

Restoran Ambar Matinee Doček Nove godine - Na Balkanu nijedan doček Nove godine ne može da prođe bez dobre muzike, sjajnih aperitiva i još bolje hrane! Mi smo se potrudili da 2025. godinu dočekamo u stilu, uz najlepše specijalitete srpske tradicionalne kuhinje i atmosferu za pamćenje!

 

RESTORAN AMBAR MATINEE DOČEK NOVE GODINE 2025 

 

Ambar Beograd Doček Nove godine 2025 se nalazi na najatraktivnijoj destinaciji u Beogradu - u Beton hali i savršeno je mesto za doček Nove godine sa pogledom na reku Savu.

U novogodišnjoj noći ćete uživati u jedinstvenim balkanskim hitovima i specijalitetima. Ambar je prvi moderni, internacionalni lanac restorana balkanske kuhinje, sa lokacijama u SAD i Srbiji. Ambar spaja tradiciju i nasleđe sa kreativnošću i modernim dizajnom.

Dođite da zajedno se spremimo za ispraćaj stare godine i doček nove - puni optimizma i radosti. Vaše mesto u srcu praznične magije vas čeka u restoranu Ambar!

 

REZERVACIJE: 011/328-66-37

 

MUZIKA

Ambar restoran matinee pripremio vam je sjajan muzički repertoar.

Sve ovogodišnje hitove, a i one za sva vremena, serviraće vam sjajni DJ koji ume ozbiljno da 'iseče' vrhunskom muzikom, bitom i vajbom koji će vas voziti sve do sledeće godine.

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku. 

 

HRANA

Ambar Matinee vam je pripremio neodoljivi neograničeni degustacioni meni.

 

CENA

Cena ulaza za novogodišnju Ambar matinee žurku je 2990 RSD po osobi.

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In