KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Nenad Nikolić, Tijana Radivojević & Loco Loco bend
PIĆE: Neograničena konzumacija
HRANA: Kanapei
CENA: od 30€
KONTAKT: 062 111 22 33, 062 262 212

 

 

ADRESA

Nušićeva 27, Beograd 11000

OPIS

Klub kafana Druga kuća je poznata po odličnim izvodjačima i uvek veselim gostima, pa će i u novom i potpuno renoviranom prostoru koji se nalazi u strogom centru Beograda biti pravo uživanje slušati kvalitetnu muziku dok degustirate svoje omiljeno piće.

Kafana Druga Kuća doček Nove godine 2023 je već postala legendarno mesto za noćni provod u Nušićevoj 27, koje je popularnije nego ikada. Mesto koje odlikuje sjajna atmosfera i prekrasni ambijennt, idealno je mesto za one koji žele ludu novogodišnju noć sve do jutra!

Približavajući se 31. decembru novogodišnje ponude samo kucaju na naša vrata,pa još uvek nije kasno da doneste pravu odluku, a u gradu neograničenih mogućnosti za slavlje - jedno je mesto gde ćete biti u centru uzbudljivih dešavanja.

Od domaćina kafane očekujte samo najbolje, pa ćete uz hranu i piće u novogodišnjoj noći koji su uključeni u odredjene cene karte shvatiti zašto im se gosti uvek vraćaju. Njihova parola je "Nije pijanstvo ako te posle nije 3 dana sramota", pa se i od vas ocekuje da se ponasate u skladu sa parolom.

Startujte 2023. na pravi način - rezervišite svoju kartu za doček Nove godine u kafani Druga Kuća što pre.

Sigurni smo da će vam svaki sekund novogodišnje noći ostati u najlepšem sećanju!

Pogledajte Druga kuća srpska Nova godina.


MUZIKA
Jedan od jako važnih učesnika u novogodišnjoj noći je definitivno muzički program, pa tako vas u najludjoj noći u Drugoj Kući očekuju pažljivo birani i provereni estradni izvodjači koji u cilju najbolje moguće zabave interpretiraju samo najveće muzičke hitove.Nenad Nikolić, Tijana Radivojević & Loco Loco bend čine veoma talentovani muzičari koji na svakom svom nastupu oduševljajavu publiku. Često nastupaju u popularnim beogradskim klubovima i kafanama, kao i na privatnim proslavama različitog koncepta. Specijalnost su im hitovi narodne muzike ali se takodje odlično se snalaze u hitovima Pop i Rock muzike,Pored energičnih nastupa i fenomenalnih vokalnih sposobnosti za zabavljanje ljudi takodje se mogu pohvaliti izuzetnim repertoarom, pesama širokog raspona od najpopularnijih zabavnih pesama pa sve do najomiljenijih narodnih hitova, a publika ih obožava jer uvek naprave provod za pamćenje.

PIĆE

Žestoka pica:

Vodka

Džin Tanqueray

Tekila

Aperol

Gorski list

Campari

Martini

Vermut

Rakija (Dunja, Šljiva, Kajsija, Medovača)

 

Piva:

Nikšičko svetlo 0,33

Nikšičko tamno 0,33

 

Sokovi:

Coca Cola 0,25

Coca Cola Zero 0,25

Fanta 0,25

Sprite 0,25

Schweppes Bitter 0,25

Schweppes Tonic 0,25

Đus

Borovnica

Jabuka

 

Vina:

Čoka Chardonnay

Čoka Vranac

Čoka Rose

Vode:

Aqva Viva voda 0,25

Knjaz Miloš kisela voda 0,25

 

 

HRANA

Hrana je uključena samo u separe sa doplatom.

 

Finger food - Ketering

Ćevapi

Pileće belo meso

Roštilj kobasica

Svinjski ražnjić

Pecivo (Pitice sa sirom, pitice sa mesom, pizza pitaice, pitice sa zeljem, žu-žu)

 

 

CENA

Cena zavisi od mesta u lokalu.

 

- Mesto za komjuniti stolom ili pultom - 30€ po osobi.

- Gratis barski sto, od 4 do 6 osoba - 35€ po osobi.

- Gratis malo i veliko sedenje - 45€ po osobi.

 

U cenu ulazi neograničena konzumacija pića tokom cele večeri i finger food posluženje.

-Doplata za VIP separe blizu bine sa 1 običnom flašom pića po izboru (Johnny Walker Red Label, Smirnof votka, Jegermeister, Gin Tanqueray, Premium vino po izboru (Čoka muštuluk tamjanika, Čoka muštuluk Crno, Čoka muštuluk Rose, Tequila silver/gold Sierra, Baileys) - 70€

* Separi označeni sa MS3 i MS15.

- Doplata za Premium separe sa boljom pozicijom i 1 gratis Premium flašom pića po izboru (Moet, Johnnie Walker Black, Belvedere, Gin Hendriks, Tequila Don Julio Reposado) - 100€

* Separei označeni sa MS7, MS10, MS11, MS 12, MS13, MS 14.

- Doplata za PREMIUM separe pored bine sa 2 gratis Premium flaše pića po izboru (Moet, Johnnie Walker Black, Belvedere, Gin Hendriks, Tequila Don Julio Reposado) - 200€

+ Separei označeni sa VS8 i VS9.

 

MAPA PROSTORA:

Uskoro

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In