KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Dejan Matić i Elma Sinanović
PIĆE: Plaćanje po utrošku
HRANA: Svečana večera
CENA: od 70€
KONTAKT: 062 111 22 33
ADRESA

Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd

OPIS

DOČEK 2025 – Hotel Metropol

 

Spektakularnu proslavu novogodišnje noći i ove godine prirediće Vam hotel Metropol Nova godina, gde ćete ovog puta imati priliku da uživate sa Dejanom Matićem Elmom Sinanović. Ovo je idealna prilika da na najlepši način, u prijatnoj atmosferi uz vaše najbliže provedete savršeno veče uoči Nove godine.

 

HOTEL METROPOL NOVA GODINA 2025

 

hotelu Metropol za Doček Nove godine 2025 očekuje vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima ovog hotela, kao i koktel dobrodošlice, što će Vam pružiti poseban užitak i nikako Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Dočekajte Novu godinu u ekskluzivnoj svečanoj sali hotela Metropol uz sjajne Dejana Matića Elmu Sinanović, koji će atmosferu kao po pravilu dovesti do samog vrhunca svojim nastupom. Okupite vaše omiljeno društvo i zakoračite zajedno u doček nasmejani i raspoloženi.

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33

 

MUZIKA

U novogodišnjoj noći zabavljaće Vas neverovatni - Dejan Matić i Elma Sinanović!

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

 

HRANA

Predjela:

- Izbor sireva suhomesnatih proizvoda

- Pet različitih vrsta žutih i belih sireva

- Pet različitih vrsta dimljenog mesa i suhomesnatih proizvoda

- Selekcija hlebova

 

Salate:

- Losos "gravlaks" poslužen na salati sa limetom i čeri paradajzom

- Goveđi ramstek poslužen na rukoli sa dresingom od senfa

- Kapreze salata sa svežim bosiljkom

- Salata od krompira

- Pileća salata

- Šopska salata

- Miks zelenih salata sa dresingom

 

Topla jela:

- Grilovani brancin sa sosom od belog vina

- Pačiji file u sosu od suvih šijiva i crvenog vina

- Pileći batak sa sosom od vrganja

- Tart od dimljenog mesa i sušenog paradajza

- Pita sa sirom

- Sporo pečeni svinjski pauflek u bbq sosu

- Pekarski krompir

- Grilovane tikvice sa aromatičnim biliem

- Grilovano povrće sa aromatičnim biljem

 

Dezerti:

- Čokoladni tart sa aromom pomorandže

- Voćna torta

- Švarcvald torta

- Kolač od sira

- Esterhazi torta

- Dve vrste musa u čašicama

 

CENA

Mesta za barskim stolom sa barskim stolicama (kompletna večera) - 70€  i 90€

Sedenje za svečanim stolom:

Bronzana zona - 95€

Srebrna zona - 130€

Zlatna zona - 160€

Premium zona - 190€

VIP zona -  210€

Svako mesto uključuje svečanu večeru.

 

MAPA PROSTORA:

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In