KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Miroslav Ilić uz pratnju orkestra Miše Mijatovića
PIĆE: All Inclusive
HRANA: Svečana večera
CENA:  Od 100€
KONTAKT: 062 111 22 33
ADRESA

Bulevar Nikole Tesle 3, Beograd

OPIS

Nova godina 2024 – Hotel Jugoslavija

 

Hotel, jedan od najstarijih hotela na ovim prostorima, svojim gostima nudi luksuznu uslugu u svakom pogledu, a za doček Nove godine ovaj hotel postaje glamurozno mesto i žarište dobrog provoda u kom najluđu noć dočekuje probrano društvo.

O otmenosti ambijenta kojem ćete svedočiti za doček Nove godine u hotelu Jugoslavija, najbolje govori najveći Svarovski luster na svetu, sa preko 40.000 hiljada kristala (nalazi se i u Ginisovoj knjizi rekorda) u predbanketu, kao i 16 velikih Svarovski lustera u samoj banket sali.

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33

 

HOTEL JUGOSLAVIJA NOVA GODINA 2024

 

Hotel Jugoslavija Nova godina 2024 prepoznatljiva je po velelepoim prostoru, koji na prvi pogled očarava i u kome uvek vlada vrlo prijatna atmosfera, po profesionalnom i ljubaznom osoblju, koje će ispuniti svaku vašu želju, po odličnoj ponudi hrane i pića i najboljem muzičkom programu.

Ovo je mesto u kome prefinjenost i kvalitet dolazi do izražaja. Izvanredno pripremljen izbor hrane i pića čini da Hotela Jugoslavija u svakom trenutku ima baš ono što vi poželite. Hotel Jugoslavija Nova godina zadovoljiće sva vaša čula i probuditi hedonistu u vama.

Vama jedino preostaje da se opustite i prepustite uživanju u novogodišnjoj noći. Za sve ostalo postaraće se Hotel Jugoslavija Nova godina.

REZERVACIJE: 062/111-22-33

 

MUZIKA

Miroslav Ilić uz pratnju orkestra Miše Mijatovića (Proslava Zlatnog jubileja 50 godina karijere)

CENA

Cena po osobi se kreće od 100€ do 135 u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapi).

Po želji uz kupljenu kartu za doček Nove godine u hotleu Jugoslavija, moguće je ostvariti akcijsku cenu smeštaja u hotelskim sobama sa terasom i pogledom na reku po principu noćenja sa doručkum.

Smeštaj nije obavezan, već je na raspolaganju samo kao dodatna opcija ko želi.

 

MAPA PROSTORA:

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In