KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Jelena Karleuša
PIĆE: Piće dobrodošlice
HRANA: Svečana večera
CENA: od 180€
KONTAKT: 062 262 212, 062 111 22 33
ADRESA

Milentija Popovića 5, Beograd

OPIS

Hotel Hyatt Nova godina predstavlja sam vrh zabave i muzičkog programa kada je novogodišnja noć u pitanju, provedite se kao nikada do sad. Poslednji dan u Novoj godini biće još veličanstveniji s obzirom da ćete ga ispratiti zajedno sa neverovatnom zvezdom večeri, Jelenom Karleušom.

Dozvolite da Hotel Hyatt priredi vama i vašim najmilijima zabavu kakvu ste uvek zamišljali, božanstvenu i sjajnu. Zasigurno jedan od najboljih izbora kada je proslava Nove godine u pitanju jeste duo koji garantuje provod, Hotel Hyatt i Jelena Karleuša. Proživite sjajne trenutke na predivnom mestu sa najboljim ljudima i neka vam svaki trenutak ostane u sećanju kao jedno lepo iskustvo.

Obezbedite svoje mesto pozivom na broj: 062 262 212, 062 111 22 33

Proverite srpska Nova godina ponude

Muzika:

Novogodišnju noć i sjajno iskustvo upotpuniće Jelena Karleuša.

 

Piće:

Jedno piće dobrodošlice čaša šampanjca Moet.

 

Hrana:

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnim.

 

Cena:

Black zone - 180 eur

Silver zone - 190 eur

Gold zone - 200 eur

Cena po osobi se kreće od 180€ do 200€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i jednu čašu šampanjca Moet. Postoje i barski stolovi za koje je cena po osobi 100€ i uključuje kompletnu večeru, uz napomenu da uz barske stolove ne idu stolice.

MAPA PROSTORA:

 

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In