KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Seka Aleksić
PIĆE: Piće dobrodošlice
HRANA: Gala večera
CENA: od 180€
KONTAKT: 062 111 22 33
ADRESA

Milentija Popovića 5, Beograd

OPIS

Nova godina 2025 - Hotel Hyatt

Hotel Hyatt Nova godina je specijalna prilika da uživate u glamuru i komforu o kakvom ste maštali. Pravi spektakl vas očekuje za doček Nove godine u hotelu Hyatt uz fantastičnu Seku Aleksić.

Tradicija dobrog provoda se nastavlja u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela Hajat! Dobro poznati, najelegantniji i glamurozniji doček je u ulici Milentija Popovića 5, u najboljem prestoničkom hotelu HYATT REGENCY u Beogradu!

 

HOTEL HYATT NOVA GODINA 2025

Hotel Hyatt Nova godina 2025 prirediće vam kao i svake godine pravi spektakl u kojem ćete posebno uživati! Uz sjajnu Seku Aleksić doživećete nezaboravan provod koji će biti najbolji do sada.

Imaćete priliku da prisustvujete najlepšem i najelegantnijem provodu u Beogradu koji će vam priuštiti najbolji hotel u Beogradu. Dozvolite sebi dozu glamura i obezbedite sebi karte na vreme!

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33

MUZIKA

 

U novogodišnjoj noći zabavljaće vas jedna od najvećih zvezda sa naših regiona - Seka Aleksić, koja će svojim fenomenalnim nastupom prirediti vrhunski spektakl u najluđoj noći!

CENA

 

Cena po osobi se kreće od 180€ do 200€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice (vidi na mapi).

 

  • Black zone - 180
  • Silver zone - 190
  • Gold zone 200

 

 

MAPA PROSTORA

PIĆE

 

Jedno piće dobrodošlice.

Piće se plaća po utrošku.

HRANA

 

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnim.

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In