KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Jelena Karleuša
PIĆE: Piće dobrodošlice
HRANA: Gala večera - Buffet meni
CENA: 180€
KONTAKT: 062 111 22 33
ADRESA

Milentija Popovića 5, Beograd

OPIS

Doček 2025 Hotel Hyatt

 

Hotel Hyatt repriza dočeka Nove godine vam obećava nezaboravno novogodišnje veče prepuno iznenađenja i lepih dešavanja. Obezbedite svoje mesto na vreme za najbolji provod u gradu i uživajte u noći posle dočeka na poseban način.

HOTEL HYATT REPRIZA DOČEKA NOVE GODINE 2025

Hotel Hyatt repriza dočeka Nove godine 2025 i ove godine priprema vam spektakularan provod za koji će biti zadužena neponovljiva Jelena Karleuša! Savršena atmosfera učinila je da hotel ponovo zaigra u istom ritmu i priredi vam nezaboravno veče.

Ne propustite reprizu Nove godine u ekskluzivnom hotelu Hyatt i doživite trenutke za pamćenje!

Okupite vaše omiljeno društvo i provedite veče posle novogodišnje večeri ludo i nezaboravno uz sjajnu atmosferu u neverovatnom ambijentu hotela Hyatt.

REZERVACIJE: 062/111-22-33

 

MUZIKA

Za vrhunski provod postaraće se Jelena Karleuša!

Ukoliko ste zainteresovani da reprizu Nove godine provedete u društvu ove velike zvezde i kraljice scenskog performansa na svetskom nivou, rezervišite svoje mesto što pre!

 

PIĆE

U cenu karte uračunato je jedno piće dobrodošlice.

Ostala pića se naplaćuju po utrošku.

 

HRANA

Gala večera - Buffet meni

 

BUFFET MENI
• Selekcija domaćeg hleba sa namazima
• Hleb sa semenkama, sa koprivom, hleb od heljde, kukuruzni hleb,
• Puter i ajvar
• Selekcija suhomesnatih proizvoda i sireva iz Srbije
• Sušena govedina, dimljeni svinjski vrat, kulen, čvarci,
• blački sir, bri sir, feta sir u maslinovom ulju, Roquefort sir
• Napravite salatu po Vašem izboru
• Puterica, Friza, Lolo Roso, spanać, kukuruz, grašak, paradajz, krastavac, paprika, šargarepa, masline, krutoni sa belim lukom, crveni pasulj, luk, semenke bundeve, semenke suncokreta
• Prelivi Aromatizovana ulja (Ekstra devičansko maslinovo ulje, ulje sa začinskim biljem, sa paprikom, balsamiko, vinsko sirće, preliv od limuna, od jogurta, med i senf, preliv od malina i nara)
Predjela
• Teleći file sa musom od tune i prženim kaparima
• Pikantne paprike punjene sirom
• Salata sa kupusom, šargarepom i dimljenim pačijim grudima
• Peruanska krompir salata sa paprikom u prahu i tunom
• Kapreze salata sa mocarelom, paradajzom, i perlama od balzamika
• Karpaćo od cvekle sa kozjim sirom, šargarepom i mikrobiljem
• Salata od crvene kinoe sa pečenom bundevom, brokolijem, čeri paradajzom i kajmakom
• Supa
• Potaž od šargarepe i đumbira sa pečenim kikirikijem
Glavna jela
• Brancin sa sosom od limuna i kapara
• Pečeno povrće sa ajvarom i pestom
• Pečeni batak na azijski način sa sosom od đumbira i ostriga
• Prženi pirinač sa povrćem i slatko ljutim sosom
• Bečka šnicla od svinjskog mesa, ajoli sos
• Zapečeni krompir sa čvarcima i lukom
• Dugo pečena Angus govedina sa začinskim biljem u sosu od crvenog vina
• Gratinirani karfiol sa bademima i zapečenim Gruyere sirom
Deserti
• Mus od maline i pistaća
• Slojeviti kolač sa orašastim plodovima i čokoladom
• Kolač od sira i bele čokolade
• Kolač sa mangom i mlečnom čokoladom
• Marinirano voće
• Mus od crne čokolade sa višnjama

 

CENA

Cena karte po osobi je 100€.

 

Uslovi rezervacija:

Crna zona100€ po osobi + 1 premium flaša (grupna potrošnja)

Srebrna zona100€ po osobi + 2 premium flaše (grupna potrošnja)

Zlatna zona100€ po osobi + 3 premium flaše (grupna potrošnja)

 

MAPA PROSTORA:
Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In