KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA:  Aca Lukas
PIĆE:  Po utrošku
HRANA:  Svečana novogodišnja večera
CENA:  Od 70€
KONTAKT: 062 111 22 33, 062 262 212
ADRESA

Vladimira Popovića 10

OPIS

Hotel Crowne Plaza Nova godina sa ponosom nosi krunu kada je u pitanju proslava novogodišnje noći, a ovog puta, zablistaće zajedno sa Acom Lukasom. Sjajna zvezda večeri učiniće da već neverovatna atmosfera postane još bolja, prava novogodišnja noć za pamćenje. Hotel Crowne Plaza važi za mesto visokog nivoa, što označava da je to jedan od najeltinijih, ali i najluksuznijih izbora, kada se radi o proslavi Nove godine. Moderni stil koji odiše celokupnim enterijerom opčiniće vas i upotpuniti vaše već perfektno iskustvo. Jedino što preostaje jeste da se prepustite hitovima koje će fenomenalni Aca Lukas izvesti i da uživate u divnoj večeri.

 

MUZIKA:

U novogodišnjoj noći uz svoje najveće hitove zabavljaće vas jedinstveni - Aca Lukas!

 

PIĆE:

Piće ne ulazi u cenu karte i plaća se po utrošku.

 

 

HRANA:

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Crowne Plaza.

 

 

CENA:

Cena po osobi se kreće od 70 eur do 170 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i jednu čašu šampanjca Moet.

Postoje i barski stolovi za koje je cena po osobi 70 eur i uključuje kompletnu večeru, uz napomenu da uz barske stolove ne idu stolice.

 

 

MAPA SEDENJA HOTEL CROWNE PLAZA NOVA GODINA

 

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In