KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA:  Marko Pop i Anđela Tasić
PIĆE: Neograničeno
HRANA: Gala večera - A la Balašević
CENA: od 50€
KONTAKT: 062/111-22-33
ADRESA

Miška Kranjca 17a

OPIS

NOVA GODINA 2025 - Hotel Balašević

 

Hotel Balašević Nova godina je specijalna prilika da doživite neverovatno novogodišnje veče u kojem ćete zasigurno uživati sa vašim najdražima. Spremite se za pravi novogodišnji spektakl ukoliko odaberete najbolji hotel Balašević.


Hotel Balašević 
je biser ugostiteljstva u Beogradu i sinonim je za visoko kvalitetnu uslugu, kako za samo novogodišnje veče, tako i tokom čitave godine.

 

Specijalna ponuda: Za sve goste našeg dočeka obezbedili smo specijalan popust za hotelski smeštaj!
Za više informacija, pozovite 062 111 22 33.

Posebno za priliku Nove godine, hotel će omogućiti kasni check out (izlazak iz sobe do 13h, umesto do 11h).

 

HOTEL BALAŠEVIĆ NOVA GODINA 2025

Hotel Balašević Nova godina 2025 je uređen otmeno i sa stilom. Obraćanje pažnje na svaki detalj enterijera se preneo i na uslugu koju pruža tokom čarobnog dočeka Nove godine. Uživajte u najkvalitetnijim ukusima hrane, koji se služi sveža i za vašim stolom u vidu set menija.

Izaberite mesto gde svaki gost dobija kvalitet i pažnju koju zaslužuje za najpopularniju noć u godini i gde definicija Premium konačno dobija svoje pravo značenje.

Hotel Balašević poseduje besplatni parking (čuvar, rampa i video nadzor) za preko 100 automobila za goste koji dolaze na proslavu Nove godine!

Hotel Balašević Nova godina predstavlja pravu oazu hedonizma i želi da baš vi budete deo izuzetne novogodišnje proslave.

 

REZERVACIJE: 062 111 22 33

Kako je muzika izuzetno bitan faktor za atmosferu, hotel Balašević je obezbedio odlične muzičare za doček koji će te pamtiti.

Nastupaju Marko Pop & Anđela Tasić.

 

Cena za doček Nove godine u hotelu Balašević je od 50u zavisnosti od pozicije vašeg stola u svečanoj sali.
Cena je po zoni sedenja (vidi na mapi):

Plava zona - 50€

Bronze zone - 60€

Silver zona - 70€

Gold zona - 80€

 

U cenu je uračunato apsolutno sve iz ponude u neograničenim količinama - nema skrivenih troškova niti mogućnosti za nestanak bilo čega iz ponude.

 

MAPA PROSTORA:

*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.

Video
KATEGORIJA

You May Also Be Interested In