KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Žarko Šinković i Branka Radivojević
PIĆE: Neograničeno
HRANA: Gala većera a la Balašević
CENA: od 45€
KONTAKT:  060/14-777-78
ADRESA

Miška Kranjca 17a

Video
OPIS

Hotel Balašević je biser ugostiteljstva u Beogradu i sinonim je za visoko kvalitetnu uslugu, kako za samo novogodišnje veče, tako i tokom čitave godine.

Hotel Balašević Nova godina 2022 je uređen otmeno i sa stilom. Obraćanje pažnje na svaki detalj enterijera se preneo i na uslugu koju pruža tokom čarobnog dočeka Nove godine. Uživajte u najkvalitetnijim ukusima hrane, koji se služi sveža i za vašim stolom u vidu set menija.

Izaberite mesto gde svaki gost dobija kvalitet i pažnju koju zaslužuje za najpopularniju noć u godini i gde definicija Premium konačno dobija svoje pravo značenje.

Hotel Balašević poseduje besplatni parking (čuvar, rampa i video nadzor) za preko 100 automobila za goste koji dolaze na proslavu Nove godine!

Hotel Balašević Nova godina predstavlja pravu oazu hedonizma i želi da baš vi budete deo izuzetne novogodišnje proslave.

 

INFO&REZ: 060/14-777-78

                   062/111-22-33

                   062/262-212

                   060/66-82-463

MUZIKA
Kako je muzika izuzetno bitan faktor za atmosferu, hotel Balašević je angažovao jednu od najpopularnijih Zvezda Granda za doček koji će te pamtiti.Nastupaju Žarko Šinković i Branka Radivojević u pratnji benda.
Žarko Šinković vlasnik je hita Ponelo me i jedan je od najpopularnijih beogradskih izvođača izuzetnog vokala i energičnog nastupa.

Branka Radivojević postala je poznata širokoj publici, pojavljivanjem u popularnom takmičenju Zvezde granda ali i po nastupima koji se pamte u prestonim klubovima i kafanama. Zbog dinamicnog nastupa mnogi je porede sa zvezdom Milicom Pavlovic a jedna od omiljenih Brankinih pesmama je bas Milicina - Provereno (spavas sam...)Uživaćete u hitovima narodne i pop muzike izvođača kao što su: Saša Matić, Ceca, Aca Lukas, Seka Aleksić, Lepa Brena, Dara Bubamara, Milica Pavlović, Haris Džinović i mnogi drugi...

PIĆE
Rakije:- Dunjevača- Kajsijevača- Viljamovka- Šljivovica- Pelinkovac- Vermut

- Vodka

- Vinjak

Piva:

- Jelen,

- Zaječarsko

Vina:

- Crveno vino kuće

- Rose kuće

- Belo vino kuće

Bezalkoholna pića:

- Jabuka

- Đus

- Coca Cola

- Mineralna voda

- Obična voda

- Domaća kafa

 

HRANA
Gala večera - A la Balasević.Za ovu gala večeru posebno ce se pobrinuti nas šef kuhinje sa velikim internacionalnim iskustvom.Gala vecera ukljucivaće vise vrsta mesnih specijaliteta sa normativom od 500 grama mesa po gostu.Pored ovih specijaliteta, naravno, bice posluzene i sve prateće stvari kao sto su peciva, salate, variva i desert.Dobili smo uveravanja od sefa kuhinje da će novogodisnja gala večera - A la Balasević biti izuzetnog kvaliteta pripremljena sa paznjom i servirana topla.Postoji mogućnost posnog menija uz najavu prilikom kupovine karte.

CENA

Cena za doček Nove godine u hotelu Balašević je od 45, u zavisnosti od pozicije vašeg stola u svečanoj sali.

Cena je po zoni sedenja (vidi na mapi):

Plava zona - 45€

Bronze zona - 50€

Silver zona-  60€

Gold zona - 70€

U cenu je uračunato apsolutno sve iz ponude u neograničenim količinama - nema skrivenih troškova niti mogućnosti za nestanak bilo čega iz ponude.

MAPA PROSTORA

Proverite hotel Balašević Srpska nova godina.

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In