KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Ceca
PIĆE: Po utrošku
HRANA: Bogata novogodišnja večera
CENA: od 50€
KONTAKT: 062 111 22 33

 

ADRESA

Zlatibor

OPIS

Doček 2025 - Event Centar Pjević

 

Event Centar Pjević Nova godina priprema vam nezaboravno novogodišnje veče. Ovo sjajno mesto nalazi se u blizini Zlatibora i sastoji se od svečane sale površine 4.160m2, kapaciteta od čak 1150 mesta za sedenje i parking prostora koji je kompletno asfaltiran i detaljno obeležen, a raspolaže sa 330 parking mesta.

 

Svečana sala Pjević Event Centar je luksuzno i moderno uređen prostor koji odiše elegancijom. Stalo nam je do toga da se izdvajamo i odabrali smo da to bude po kvalitetu, a ovog puta će Vas zabavljati Ceca Ražnatović koja obećava spektakl!

 

EVENT CENTAR PJEVIĆ DOČEK NOVE GODINE 2025

 

Event centar Pjevic Docek Nove godine 2025 - Vodili su računa o svakom segmentu prostora za proslave, kako o izuzetnom enterijeru, dizajnu, kreativnošću, tako i o tome da budu drugačiji. Najmodernija oprema, rasveta i ozvučenje, doprinose da svaki događaj u ovom prostoru bude poseban.

Budite uvereni da ćete potpuno uživati, kako u ambijentu tako i u odličnoj ponudi i specijalnom muzičkom odabiru!

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33

 

MUZIKA

U novogodišnjoj noći zabavljaće Vas fantastična Ceca Ražnatović!

Ceca Ražnatović je neosporno jedna od najuticajnijih figura na balkanskoj estradi, očarava svojim snažnim vokalom, energičnim scenskim nastupima i izuzetnom harizmom. Kroz decenije svoje karijere, osvajala je srca obožavalaca širom regiona, postajući simbol ne samo muzičke scene već i istrajnosti i snage. Njena neiscrpna posvećenost umetnosti, uz neospornu ljubav koju deli sa svojom publikom, čini je ikonom koja neprestano nadahnjuje generacije.

U linku ispod možete pogledati spektakularan nastup uoči dočeka 2016. dodine, gde je Ceca u noći koja je zasijala posebnim sjajem svojim legendarnim nastupom zapalila srca publike širom regiona.

Obzirom da je Ceca najveća muzička zvezda na Balkanu, omiljena među širokom publikom, karte za doček Nove godine na kome ona nastupa uvek se rasprodaju u najkraćem mogućem roku. Zato ne čekajte i obezbedite svoje mesto na vreme.

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

 

HRANA

Hladno predjelo
- Goveđa pršuta
- Svinjska pršuta
- Svinjski vrat
- Čajna kobasica
- Kulen
- Trapist
- Kuvana jaja
- Čvarci

Belo predjelo
- Sir
- Kajmak
- Paprika u pavlaci

Salate
- Paradajz, krastavac
- Kupus salata
- Ljuta papričica

Mešani roštilj
- Pileće belo meso u kari sosu
- Punjena vešalica
- Pljeskavica
- Pečeni krompir

Dezert
- Torta

Hleb
- Kajzerice bele, crne
- Proja

 

CENA

Cene karata kreću se od 50€ do 160€, u zavisnosti od pozicije stola u sali (pogledati na mapi sedenja ispod).

Sva banket sedenja su sa uključenom večerom u ceni karte, dok se piće plaća po utrošku. Barski stolovi su bez hrane, piće se plaća po utrošku.

Barski stolovi (bez hrane) - 50€
- Bronzana zona - 110€ 
- Srebrna zona - 130€
Zlatna zona - 160€

 

MAPA PROSTORA

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In