KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: Nevena Pejatović i Dado Glišić
PIĆE: Po utrošku
HRANA: Svečana večera
CENA: 60€
KONTAKT:  062/111-22-33
ADRESA

Улица Вајара Живојина Лукића 60, 11077, Beograd

OPIS
Nova godina 2025 - Dolly Bell Java
Restoran Dolly Bell Java Nova godina u Beogradu pruža nezaboravan doživljaj koji zadovoljava sva čula. Sa sofisticiranim enterijerom, stvorenim da očara svakog posetioca, ovo je mesto gde se susreću elegancija i udobnost. Dolly Bell Java Beograd je sinonim za vrhunski užitak, bilo da uživate u izvanrednoj hrani, odabranim pićima ili organizujete nezaboravne proslave.
Uživajte u vrhunskim jelima koja oživljavaju različite ukuse, istražujući širok spektar ukusa u savršenoj simfoniji gastronomske umetnosti. Pića koja se nude su pažljivo odabrana, dodajući dodir luksuza svakom trenutku provedenom u ovom ekskluzivnom ambijentu.

DOLLY BELL JAVA NOVA GODINA 2025

 

Dolly Bell Java Nova godina 2025 je ne samo restoran već i savršeno mesto za proslavu Nove godine. Sa pažljivo osmišljenim ambijentom i besprekornom uslugom, ovaj događaj postaje poseban trenutak. Dolly Bell Java se godinama ističe kao idealno mesto za doček Nove godine, pružajući gostima spektakularno iskustvo u prelasku u Novu godinu. Uz magičnu atmosferu, ovo je destinacija koja će učiniti da svaki trenutak proslave Nove godine ostane u najlepšem sećanju.
Jedinstvena ponuda uz pristupačnu cenu pružiće vam priliku da zaista uživate u Novoj godini i doživite nezaboravne trenutke sa vašim najdražima.
REZERVACIJE: 062 111 22 33

MUZIKA Dolly Bell Java:

Očekuje vas pravi novogodišnji spektakl Nevene Pejatović i Dade Glišića!

 

Ono po čemu su prepoznatljivi ovi izvođači su energični nastupi, odlične vokalne mogućnosti i veliki hitovi, stoga možete da se pripremite da Novu godinu dočekate u spektakularnoj atmosferi!

PIĆE Dolly Bell Java:

 

Piće se plaća po utrošku.

 

HRANA Dolly Bell Java:

 

Svečana večera uključena u cenu.

 

CENA Dolly Bell Java:

 

Cena karte po osobi je 60€. 

 

Uslov rezervacije:

* Flaša žestine ili 2 flaše vina na 4 osobe

* Ispred bine premium flaša.

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In