KRATAK OPIS DOČEKA
MUZIKA: DJ hits
PIĆE: All inclusive
HRANA: Meze
CENA: 50€
KONTAKT: 066 505 78 18
ADRESA

Jurija Gagarina, Beograd, Serbia

OPIS
 NOVA GODINA 2025 - Cafe Scenarium 
 Ukoliko ste u potrazi za idealnim mestom za proslavu Nove godine, predstavljamo vam Cafe Scenarium. Cafe Scenarium je jedan od najlepših kafića u ovom delu grada i sigurni smo da ćete biti očarani.
Cafe Scenarium Beograd Nova godina 2025 pruža nezaboravno iskustvo spoja vrhunske kulinarske umetnosti i sofisticiranog ambijenta. Enterijer odiše elegancijom, stvarajući savršen sklad između modernog dizajna i topline.
Restoran je smišljen je po uzoru na jedan od najpoznatijih kafića u Rio De Žaneiru. U duhu Brazila, enterijer unutrašnjosti izgleda rustično i sa prijatnom dozom modernog. Boje se savršeno uklopaju, dominiraju prljavobela i siva boja, a rustične sitnice će vam potpuno ulepšati ugođaj u ovom restoranu. Neka kafe Scenarium bude vaš izbor i uživaćete u opuštenosti i priajtnom ambijentu koji vam nudi.

CAFE SCENARIUM NOVA GODINA 2025

Cafe Scenarium Nova godina - Široka paleta pića, od izvrsnih vina domaćih i stranih vinarija do kreativnih koktela i odličnih rakija, zadovoljava i najistančanije ukuse i sigurno će vam se dopasti. Hrana u Scenariumu predstavlja pravu poslasticu za gurmane. Svaki zalogaj nosi pečat pažljivog odabira najkvalitetnijih sastojaka i majstorske pripreme. Meni oduševljava raznolikošću, nudeći vrhunske specijalitete koji mame nepce.
Scenarium je idealno mesto za doček Nove godine. Atmosfera prožeta sofisticiranim šarmom čini svaki trenutak posebnim. Uživanje u ukusima, elegantnom enterijeru i euforiji dočeka Nove godine čini posetu ovom restoranu nezaboravnim iskustvom.
INFORMACIJE I REZERVACIJE: 066 505 78 18

MUZIKA Cafe Scenarium:

 

DJ će biti zadužen za najveće hitove i nezaboravnu atmosferu u najluđoj noći.

PIĆE Cafe Scenarium:

 

Neograničena konzumacija domaćih pića predviđenih ponudom.

HRANA Cafe Scenarium:

 

U novogodišnjoj noći uživaćete u vrhunskoj ponudi meza.

CENA Cafe Scenarium:

 

Cena ulaza je 50€.

KATEGORIJA

You May Also Be Interested In