Nova godina u hotel Jugoslavija

Nova godina u hotel Jugoslavija biće sve samo ne obično novogodišnje veče. U svom elegantnom i luksuznom ambijentu hotel Jugoslavija organizuje nezaboravan doček Nove godine koji će se prepričavati.

HOTEL JUGOSLAVIJA NOVA GODINA

Hotel Jugoslavija Nova godina jedan je od lidera kada je Nova godina Beograd u pitanju, kako zbog samog ambijenta, tako i zbog odlične usluge i besprekorne organizacije. Očekuje vas niz iznenađenja u kojem ćete uživati, odlična hrana kao i bogata ponuda pića.

Nova godina u hotel Jugoslavija

Iz godine u godinu hotel Jugoslavija organizovao je jedinstveni doček Nove godine kojem je bilo teško odoleti, i to sve zbog odnosa cene i kvaliteta. Po sjajnoj ceni svakog gosta čekalo je svečano sedenje, vrhunski gastronomski specijaliteti kao i najlepša pića.

Ne smemo izostaviti činjenicu da novogodišnje veče ulepša uvek odličan muzički odabir koji je i više nego atraktivan. Neki od pevača koji su priredili spektakl u novogodišnjoj noći jesu Taboo bend, Peđa Medenica i mnogi drugi.

Luksuz i sofisticirani stil glavne su odlike hotela Jugoslavija, zbog čega budite sigurni da ćete zaista uživati u ovoj magičnoj noći. Pozovite vaše najdraže prijatelje i sa stilom uđite u godinu koja sledi, a to možete samo u hotelu Jugoslavija.

Neka vaša Nova godina bude magična i savršena – hotel Jugoslavija.

Rezervišite vašu kartu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).