Nova godina u Departman baru koja ispunjava svačije zahteve

Za magičan provod odaberite Nova godina u Departman abru koja ispunjava svačije zahteve. Ako želite elegantan ambijent, prijatnu ali i dinamičnu muziku i provod koji će se prepričavati, Departman bar je sigurno ono što vvam je potrebno. Uživajte na poseban način u novogodišnjoj noći i nekada ovo bude vaš najbolji provod do sada.

 

NOVA GODINA DEPARTMAN BAR

 

Nova godina Departman bar
Departman bar

 

Nova godina Departman bar predstavlja jedan od najatraktivnijih dočeka u Beogradu koji će vam obezbediti vrhunski provod. Kao mesto sa ukusom i puno stila, očekujte veče prepuno iznenađenja i romantičnih trenutaka.

Kao i predhodne godine sigurni sm oda će organizaciji biti na zavidnom nivou kao i da vas očekuje pravi muzički spektakl. Predhodne godine Biljana Milovanović i Đorđe Rakić zagrejali su atmosferu do maksimuma, a sigurni smo da će tako biti i ovog puta.

Departman bar je elegantan prostor uređen sa puno stila i prostire se na tri nivoa, što pruža dodatnu komfornost i prijatan ambijent. U ponudi Departman bara biće bogata ponuda pića, kao i finger food klopa koja će zadovoljiti svačije ukuse.

Spremite se za magičan novogodišnji provod koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, zato sespremite za sve što vam priprema sjajni Departman bar.

Obezbedite sebi i vašim prijateljima kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).