Večita dilema: da li pohađati kurs za ženskog ili muškog frizera?

 

Kako je za mnoge večita dilema – da li pohađati kurs za ženskog ili muškog frizera, predstavljamo vam nekoliko razloga zbog kojih ćete lako odabrati u kom smeru želite da idete. Kurs za frizera trennutno je izuzetno popularan, a razlog tome jeste velika potražanja za profesionalcima koji imaju ovaj zanat u rukama.

 

Ukoliko je smatrate da je vaš životni poziv upravo da se ostvaritr u svetu frizera, odaberite kvalitetan kurs za frizera koji će vam obezbediti kompletnu obuku. Zapravo, odabir muškog ili ženskog frizera zavisi isključivo od vas i vaših  želja i kreacija.

Odaberite kurs za frizera po želji i sa lakoćom savladajte sve tehnike koje će učiniti vaš put ka vrhu mnogo lakšim.

 

KURS ZA FRIZERA

 

kurs za frizera
Kurs za frizera

 

Kurs za frizera koji mnogi preporučuju zbog kvaliteta obuke, jeste prestižna akademija Panjković. Sa velikim iskustvom i temeljnim obukama, akademija Panjković postala je broj 1. kada je nega kose u pitanju. Sa dugogodišnjim postojanjem, akademija Panjković tačno zna šta vam je potrebno da biste bili uspešan frizer.

 

Ukoliko ste ambiciozni i uporni, ovo je pravi poziv za vas, bilo da odaberete kurs za ženskog ili muškog frizera. Pratite svoj put i budite deo najboljeg kursa za frizera u Srbiji. Akademija Panjković obezbediće vam kompletnu obuku u trajanju od 5 meseci ukoliko pohađate kurs za muškog frizera, ili 6 meseci ukoliko se odlučite za kurs za ženskog frizera.

 

Kurs za frizera na akademiji Panjković obuhvata:

 

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 

Odaberite zanimanje koje ima svetlu budućnost i obezbedite sebi siguran posao, kao i uspeh koji je zagarantovan. Budite uvek inovativni i spremite se za izazove koji prate svakog usešnog frizera.

Akademija Panjković sa zadovoljstvom očekuje vaš poziv.

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment