Up and Down – novo mesto za dobar stari provod

Ako vam je potrebno osveženje kada je izlazak u pitanju, upoznajte novi klub club Up and Down Beograd – novo mesto za dobar stari provod. Mesto koje će vam priuštiti pravi kvalitetan izlazak ali na inovativniji način uz novi ambijent i sitnice koje će učiniti da se osećate potpuno drugačije.

Klub Up and Down nalazi se na adresi gde je nekada bio popularni klub Kabinet i predstavlja novo mesto koje će organizovati najkvalitetnije uživo svirke sa najataktivnijim pevačima sa naše scene.

Sigurni smo da će vam se novi klub veoma dopasti i da će ubrzo postati vaše novo omiljeno mesto. Iako će sve biti potpuno drugačije, klub Uš and Down ostaće dosledan kvalitetnom provodu po čemu će se izdvojiti od ostalih klubova.

Spremite se za mnoštvo iznenađenja i odlične nastupe koje sigurno nećete moći da izostavite. U samom centru grada depavaće se žurke koje će nas svake nedelje iznova oduševljavati.

Dobro se pripremite za ono što sledi u novom klubu Up and Down i rezervišite mesto na vreme 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment