Šta nas očekuje na splavu na Vodi kafana

Za ljubitelje kafanskog provoda i boemske atmosfere splav Na vodi kafana pripremio je fantastična gostovanja. A šta nas očekuje na splavu Na vodi Kafana u novoj sezoni, možete pročitati u daljem tekstu.

na vodi kafana beograd

NA VODI KAFANA BEOGRAD

Na vodi kafana Beograd je jedan od splavova sa dugogodišnjom tradicijom kvalitetnog kafanskog provoda, gde se nezaboravne žurke dugo prepričavaju. U prethodnim sezonama imali ste prilike da slušate nastupe velikih muzičkih zvezda naše scene poput Pedje Medenice, Tanje Savić, Dare Bubamare i mnogih drugih. Svakako vas očekuje vrela atmosfera i partijanje do ranih jutarnjih časova uz neverovatnu atmosferu i ekipu.  

U novoj sezoni, petkom ćete imati priliku da uživate u sjajnim gostovanjima fantastičnih izvođača, a reč je o Tanji Savić, Sladji Allegro, Slobi Radanoviću, Stoji. Ostali dani rezervisani su za poznate beogradske izvođače koje ste imali prilike da slušate u mnogim kafanama širom Beograda.

splav na vodi kafana

Za prvo veče otvaranja splava u novoj sezoni nastupala je Tanja Savić, prepoznatljiva po svom glasu i neverovatnoj energiji. A za ovo sjajno veče, tražilo se mesto više.

Subota je rezervisana za nastup Nemanje Staletovića i Aleksandre Marjanović, najpoznatiji dvojac na bini koji pravi neverovatnu atmosferu. Za kraj vikenda, u nedelju, na bini vas čekaju Deni Boneštaj i Stojče Sandić.

Ponedeljak na splavu Na vodi kafana rezervisan je za narodno veče sa Alibi bendom uz goste iznenađenja. A sreda je rezervisana za dvojac koji ste imali prilike da slušate u kafani Ona Moja, a oni su Ljuba Perućica i Dragica Zlatić.

Splav Na vodi kafana nalazi se na Novom Beogradu u epicentru letnjeg provoda, na adresi Ušće BB, Beograd. Rezervišite vaše mesto za najluđi provod u gradu putem broja 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment