Splav Freestyler

Splav Freestyler jedan je od splavova sa najdužom tradicijom vrhunskog provoda u gradu. Od svog otvaranja 2001. godine pa sve do danas, njegova popularnost i posećenost konstantno je na najvišem nivou. Mnogi smatraju da je baš Freestyler u našu prestonicu doneo brojne svetske klupske trendove.

 

Ambijent splava Freestyler

Izuzetan ambijent splava Freestyler ogleda se najpre u njegovom enterijeru, koji po lepoti i maštovitosti ne zaostaje za najboljim svetskim klubovima. Cntralno mesto zauzima veliki šank koji Vam omogućava uživanje u klasičnom lounge maniru. Središnji prsten splava ispunjen je velikim brojem barskih stolova i visokih sedenja, dok su separei raspoređeni u delu koji sačinjva spoljašnji prsten prostora. Ovaj dobro osmišljeni raspored omogućio je da svi posetioci imaju dovoljno prostora za đuskanje i uživanje. Najviše svetske standarde ispunjvaju i rasveta i ozvučenje.

Deo zasluga za ogromnu popularnost splava Freestyler imaju i vrhunski koktel majstori koji, poput mađionačara, mućkaju tajne recepte savršenih koktela. Ne smemo zaboravit da spomenemo i prezgodne plesačice koje sa galerije mame poglede i uzdahe.

Uzavrela atmosfera i fascinatna energija splava Freestyler, na kome se možete ludo zabavljati skoro svake večeri, još jedna su karakteristika ovog kultnog mesta.

 

Muzika na splavu Freestyler

Muzika na splavu Frestyler postala je sinonim za prepoznatljive House, Disco, HipHop i R’n’B žurke. Na bini se smenjuju najveće, domaće i strane DJ zvezde, koje vešto atmosferu vode do vrhunca užitka.

Različite generacije gostiju, ličnosti iz javnog života i fascinatan broj stranaca zajedno uživaju u savršenim ritmovima do samog svitanja.

 

Freestyler lokacija

Freestyler lokacija podjednako je i atraktivna i jednostavna za dolaženje do nje. Splav Freestayler smestio se u srcu letnjeg provoda sa Savskom keju, na adresi Ušće bb.

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment