Sjajan doček Nove godine u Baraci

Ako ste se pitali da li postoji proslava Nove godine koji odiše elegancijom i prijatnim ambijentom, predstavljamo vam sjajan doček Nove godine u Baraci. Mesto koje pleni lepotom prirediće vam doček o kakvom ste maštali.

Baraka klub

DOCEK NOVE GODINE U BARACI 2021

Kao jedan od najpopularnijih lokala u Beogradu, beograđanima je pokazao odavno šta podrazumeva kvalitetan izlazak. Ovde ćete gotovo uvek uživati u odličnoj muzici i najlepšim melodijama koje se savršeno uklapaju u sam koncept Barake. Doček Nove godine u Baraci biće kao i predhodne godine prava senzacija, a mi vam garantujemo da ćete biti očarani organizacijom koja je ovde uvek na zavidnom nivou.

Predhodna godina bila je zabeležena velikim brojem posetilaca, kvalitetnim zalogajima i veoma lepim raspoloženjem svih prisutnih. Mogla se videti euforija na svačijem licu a svemu tome doprinela je muzika koja je sve držala na nogama do samog kraja.

Baraka je organizovala predhodne godine A la carte meni uz standardne cene pića uz doplatu karte koja je iznosila 20 evra. Ovo se većini činila kao odlična ponuda da je zainteresovanost bila zaista velika. Pored sjajne ponude ne smemo izostaviti elegantan i prijatan ambijent koji posebno prija kada je novogodišnja noć u pitanju. Urađena tako jednostavno a opet tako glamurozno. Verujte nam na reč, kada jednom doživite doček Nove godine u Baraci, teško da ćete joj odoleti naredni put. Prepustite se čarima najlepšeg mesta u Karađorđevoj ulici i doživite najlepše trenutke sa vašim najdražima.

Rezervišite vaše mesto na vreme u čarobnoj Baraci, pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Comments

  • tatjana
    July 1, 2020 at 1:13 pm

    Najlepše i najprijatnije mesto za izlazak! Mogu zamisliti tek Novu godinu…

chat
Add a comment