Restoran Nebo i zemlja za vas savrsen uzitak

Ako želite ručak ili večeru sa stilom, predstavljamo restoran Nebo i zemlja za vas savrsen uzitak i prijatne trenutke koji se pamte. Dočekaće vas prijatan ambijent, prava magija gastronomije i pravo gostoprimstvo koje će vam i te kako prijati.

RESTORAN NEBO I ZEMLJA BEOGRAD

Restoran Nebo i zemlja Beograd nastao je sa željom da beograđanima priušti nešto sasvim novo i drugačije. Počev od ambijenta, koji je toliko prijatan i komforan, da ćete uživati u svakom trenutku, jutarnjoj kafici, ručku ili romantičnoj večeri u svoje.

Restoran Nebo i zemlja je toliko prostran i svako ko dođe pronaći će svoj kutak za sebe. Toliko je lepo uređen da prosto podstiče kreativnost i budi u vama ono najlepše. Sa obzirom da je relativno skoro otvoren, Nova godina Beograd dobila je još jedan specifičan lokal u kojem ste mogli uživati poslednjeg dana u godini.

Većina se odlučila za ovo mesto za Novu godinu, kako zbog samog koncepta, tako i zbog toga što su bili željni nečega novog i svakako autentičnog u glavnoj prestonici.

Kažu da je doček Nove godine protekao nezaboravno, što se moglo zaključiti na licima zadovoljnih gostiju.

Restoran Nebo i zemlja odiše elegancijom i modernim ambijentom, sa pomalo industrijskim detaljima koji su učinili ovo mesto zaista savršenim. Uživaćete u opuštenoj atmosferi i samoj ponudi koja je veoma raznovrsna i bogata.

Pored uživanja u slobodnom vremenu, restoran Nebo i zemlja je odlično mesto da održite poslovni sastanak sa kolegama, ili jednostavno zamenite kancelariju zanimljivim enterijerom ovog restorana. Tu je i specijalna ponuda za poslovne ljude koja je vrlo zanimljiva, pristupačna i neodoljiva.

Kuhinja restorana Nebo i zemlja je veoma zanimljiva, spoj domaće kuhinje sa francuskim stilom definitivno će vas oboriti sa nogu jer ovako nešto do sada sigurno niste probali. Ovo je mesto za prave hedoniste i one koji vole da eksperimentišu sa gastronomskim specijalitetima i dožive nešto sasvim novo.

Ulepšajte sebi trenutke posetom restorana Nebo i zemlja i probudite sva svoja čula najlepšim ukusima koji se ovde pripremaju sa puno pažnje i ljubavi.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment