Rada Manojlovic na splavu Kopernikus 610 za Novu godinu

Razmišljate o luksuznom dočeku Nove godine? Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da peva Rada Manojlović na splavu Kopernikus 610 za Novu godinu koja će i te kako prirediti pravi spektakl svojim nastupom.

Uvek jedinstvena, harizmatična i dobro poznata po svojim dinamičnim nastupima, Radmila Manojlović učiniće da ovo bude najbolji doček u Beogradu koji nikada nećete zaboraviti.

Splav Kopernikus 610 doček Nove godine učiniće vaše novogodišnje veče savršenim i to zahvaljujući svom raskošnom ambijentu i vrhunskoj ponudi. Kao i svake godine, ovde se organizuje doček u velikom stilu i sa puno pažnje kako bi sve bilo posebno i drugačije.

Ovog puta za dobru atmosferu tokom cele večeri biće zaduženi Rada i Peđa Medenica koji će svojim zajedničkim snagama učiniti da se svaki gost oseća zaista posebno. Sa obzirom da oboje umeju da naprave zadivljujuću atmosferu na svojim nastupima, sigurni smo da će ovaj doček biti ekskluzivan.

Zbog same potražnje i interesovanja za ovaj doček, preporučujemo vam da obezbedite vaše karte na vreme, a to možete učiniti pozivom na brij 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment