Pravi kafanski docek u kafani Bajka

Pravi kafanski docek u kafani Bajka očekuje vas i ove godine i to uz mnoštvo iznenađenja koja će vas oduševiti. Kao jedna od najlepših i najpopularnijih kafana u Beogradu, pružiće vam vrhunski provod i nezaboravno novogodišnje veče.

Kafana Bajka iz godine u godinu trudi se da gotovo svakog vikenda priušti specijalne večeri koje su propraćene uvek dobrom atmosferom i muzičkim odabirom, zato budite uvereni da će dati svoj maksimum za Novu godinu kada je organizacija u pitanju.

Za kafana Bajka docek Nove godine predhodne godine tražila se karta više sve do poslednjeg trenutka, kako zbog same kafane tako i zbog sjajnog muzičkog spoja dva fantastična pevača, u pitanju su bili Dušan Kostrešević & Milica Nešković koji su priredili pravi spektakl.

Pevali su se najveći hitovi vremena i nazdravljalo se sve do jutra. Dobro raspoloženje moglo se videti na svim prisutnima, zbog čega je ovo svrstan u jedan od najboljih kafanskih dočeka u Beogradu.

Ako želite kvalitetan provod u kafani kada je Nova godina u pitanju, prepustite se čarima kafane Bajka koja će vam prirediti zaista nezaboravne trenutke.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment