Novogodišnje proslave u event centru

Novogodišnje proslave u event centru mogu biti zaista poseban vid druženja sa kolegama, zato ćemo vam sa zadovoljstvom preporučiti nekoliko event centara koji će učiniti vašu korporativnu zabavu fantastičnom.

NOVOGODISNJE PROSLAVE U EVENT CENTRU BEOGRAD

Novogodišnje proslave podrazumevaju žurku uz vaše kolege ili prijatelje I obično se organizuje u velikim prostorima kao što su event centri. Odaberite mesto koje će biti prijatno i lepo, i koje će vam prirediti proslavu vaš onako kako ste zamišljali.

PERLA EVENT HALL NOVOGODISNJE PROSLAVE

Perla Event Hall je mesto koje je čest odabir onih koji žele proslavu na visokom nivou. Veoma moderno opremljen entrijer poseduje sve što je potrebno za vašu novogodišnju proslavu, od kvalitetne rasvete do ozvučenja I komfornog podijuma za one najveslije kolege. Kapacitet restorana je do 280 mesta I čini ovo mesto odličnim za novogodišnju proslavu. Perla Event Hall organizovao je veliki broj proslava I možemo vam garantovati da će sve biti besprekorno organizovano. Blizina grada čini ovu lokaciju veoma atraktivnom I idealnom za sve vrste proslava.

Rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

ACAPULCO SPLAV NOVOGODISNJE PROSLAVE

Acapulco splav je jedno od najlepših mesta za novogodišnje proslave zahvaljujući svom modernom enterijeru I okruženju. Novogodišnja proslava na reci? Zvuči odlično! Veliki broj proslava organizovan je na specijalan način uz puno pažnje I truda na splavu Acapulco. Ovo je mesto sa veoma dugom tradicijom I definitivno nema greške pri odabiru ovog mesta za novogodišnju proslavu. Kapacitet restorana Acapulco je do 300 zvanica što se čini kao idealno mesto za proslave. Sigurni smo da ćete ovde doživeti najlepše trenutke I nezaboravan provod sa vašim kolegama I prijateljima.

Rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

EVENT CENTAR KOPERNIKUS 610 NOVOGODISNJE PROSLAVE

Event centar Kopernikus 610 je mesto koje pleni svojom lepotom. Pored prelepog ambijenta ovo je mesto koje je organizovalo veliki broj proslava I za koje vam možemo garantovati da će prirediti novogodišnju proslavu o kakvoj ste maštali. Odlična I profesionalna organizacija, prelepa dekoracija I sjajan ambijent odlična su kombinacija za savršenu proslavu sa kolegama. Kapacitet event centra Kopernikusa 610  je do 600 ljudi što govori da se vode može organizovati zaista velika korporativna proslava. Ovo je prilika da uživate u dinamičnoj žurci I luksuznom ambijentu event centar Kopernikus 610.

Rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment