Novo hit mesto za izlazak u Beogradu – splav Pristan

Spremite se za novo hit mesto za izlazak u Beogradu – splav Pristan koji vam ove sezone priprema mnogo toga zanimljivog. Ako želite da uživate u prijatnom ambijentu i najlepšim zalascima, splav Pristan postaće vaše novo omiljeno mesto.

SPLAV PRISTAN BEOGRAD

Splav Pristan Beograd ove sezone otvara svoja vrata svim ljubiteljima Rnb melodija o nima koji žele pre svega, kvalitetan provod. U svom ekskluzivnom ali svakako prijatnom ambijentu, očekuju vas vrhunske žurke kojima sigurno nećete odoleti.

This image has an empty alt attribute; its file name is splav-pristan-01.jpg

Splav Pristan biće pravo osveženje svim klaberima jer gotovo svake večeri organizuje Rnb žurke i pruža priliku da se odlično provedete sa vašom ekipom. Garantuje vam dobar provod i to uz najbolje koktele u gradu.

Prelep enterijer i opuštajuća atmosfera učiniće vaše veče još zanimljivijim, što i jesu odlična kombinacija za kvalitetan izlazak sa društvom. Sigurni smo da ste željni pravih letnjih večeri i dobrog druženja, zato ne propustite priliku da doživite večeri na popularnom splavu Pristan.

Očekuju vas sjajni setovi naših vrhunskih DJ-eva koji će začiniti atmsoferu najvećim hitovima koji će vas sigurno razmrdati i opustiti i priuštiti vam pravu zabavu.

Spremite se za vrelo leto i najbolje žurke na splavu Pristan!

Rezervišite vaše mesto na spalvu Pristan pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment