Nova godina u hotel Holiday Inn

Nova godina u hotel Holiday Inn prestavljaće za vas pravo osveženje i sav komfor o kojem maštate. Kao jedan od najboljih hotela u Beogradu, potrudiće se da vam udovolji u svakom smislu i učini vaše novogodišnje veče čarobnim.

Holiday Inn Nova godina

Nova godina hotel Holiday Inn 2021

Predhodne godine ovo je bio jedan od najglamuroznijih dočeka Nove godine, sve je bilo pažljivo organizovano do najsitnijih detalja kako bi se svaki gost osećao zaista posebno. Pored fantastične usluge posebnu pažnju gostimap rivukao je meni koji je bio drugačiji u odnosu na druga mesta. I oni sa istančanim ukusom zaista su uživali u ukusima i najkvalitetnijem piću koje se savršeno uklopilo u gastronomske specijalitete.

Kao i svake godine ovo će biti zaista veliki party na kojem ćete doživeti najlepše trenutke. Ako ste miljenik proslava na viskom nivou i ako uživate da vam ugađaju, onda je za vas pravo rešenje hotel Holiday Inn.

Predhodne godine pravi spektakl napravila je Marija Šerifović i na gostima se moglo videti pravo zadovoljstvo što je govorilo da je sve bilo kako treba bude. I ove godine očekujemo veliko ime sa naše muzičke scene, a svakako ne sumnjamo u organizatore Nove godine u hotelu Holiday Inn.

Očekujte neočevino jer svake godine Holiday Inn iznenađuje na specijalan način, zato nas pozovite i informišite se o najaktuelnijoj ponudi hotela Holiday Inn za Novu godinu 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment