Nova godina Beograd 2021

Nova godina Beograd 2021 biće u znaku dobrog raspoloženja i neverovatnih iznenađenja. Osim što nas očekuje nezaboravno veče kada je Nova godina u pitanju, Beograd će svojim gostima priuštiti bogatu ponudu kada su ekskluzivni nastupi u pitanju.

NOVA GODINA BEOGRAD

Nova godina Beograd pruža posebnu euforiju i priliku da dočekate Novu godinu na potpuno drugačiji način. Neverovatna energija, fascinantni nastupi i specijalno raspoloženje dočekaće vas u gotovo svakom klubu ili kafani gde se organizuje doček.

Ako ste ljubitelji kafana preporučujemo vam:

Nova godina Beograd kafana Druga kuca
kafana Druga kuca


KAFANA DRUGA KUCA

Kafana Druga kuca ove sezone dočekuje vas u potpuno novom stilu i enterijeru koji će vas oduševiti. Kao jedna od najboljih kafana, očekujte specijalan provod i momente za pamćenje.

Ovo je mesto koje već dugi niz godina posetiocima pruža prave kafanske večeri koje traju do jutra i priliku da uživate u jedinstvenoj energiji koja je ovde svake nedelje prisutna. Predhodne godine o dočeku u kafani Druga kuca pričalo se mesecima, zato dobro razmislite da li ste spremni da propustite ovako savršeno veče u samom centru zbivanja.

Kafana Druga kuca nalazi se na adresi Nušićeva 27, Beograd.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Ako ipak volite romantičniji i intimniji doček Nove godine preporučujemo vam:

Nova godina Beograd Departman bar
Departman bar

DEPARTMAN BAR

Departman bar je mesto koje odiše elegancijom, komforom i prijatnom atmosferom. Pored toga što je toliko prijatan, sam enterijer je veoma interesantan i sigurni smo da će vam se dopasti a posebnu draž daće novogodišnjoj noći.

Pored veoma uspešnih večeri koje je organizovao Departman bar i koje su bile u znaku akustike, sa sigurnošću tvrdimo da ćete ovde za Novu godinu uživati u zaista savršenim trenucima.

Departman bar nalazi se na odličnoj lokaciji, na adresi Karađorđeva 75, Beograd.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Ukoliko želite da dočekate Novu godinu u klubu:

Nova godina Beograd klub Komitet
Klub Komitet

KLUB KOMITET

Klub Komitet je dobro poznato mesto koje pruža uvek jedinstven provod i večeri za pamćenje. Kao jedan od najlepših klubova u Beton hali, pružiće vam nezaboravne trenutke, pogotovo kada je doček Nove godine u pitanju.

Luksuzno i elegantno opremljen, klub Komitet predstavlja jedan od najglamuroznijih proslava novododišnje večeri. Uz najatraktivnije nastupe i pevače sa naše scene, klub Komitet vam obećava fantastičan provod i priliku da doživite doček Nove godine o kakvom ste maštali.

Klub Komitet nalazi se u Beton Hali, na adresi Karađorđeva 2-4, Beograd.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Ovo su mesta koja su nas osvojila na prvi pogled i koji su pružili vrhunski provod protekle godine. Pripremite se za ono što sledi i očekujte proslavu Nove godine koju nikada nećete zaboraviti.

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment