Nova godina 2022 uz Metropolis bend u restoranu Love House

Nova godina 2022 uz Metropolis bend u restoranu Love House biće savršeno novogodišnje veče prepuno iznenađenja. Doživite nesvakidašnji ambijent luskuznog restorana Love House i uživajte u besprekornoj organizaciji koja će doprineti novogodišnjoj večeri na pravi način.

Love House event Hall Nova godina je prilika da uživate u novogodišnjoj večeri sa stilom i u eleganciji koja ostavlja bez daha. Svaki delić restorana Love House osmišljen je sa posebnom pažnjom kako bi doprineo svakoj proslavi i učinio je magičnom.

Sve informacije u vezi dočeka Nove godine u event centru Love House saznajte pozivom na broj 062/111-22-33.

 

 

Metropolis bend Nova godina predstavlja nastup koji će svakog gosta ostaviti bez reči. Energija i talenat koji poseduje Metropolis bend sigurno će vas očarati, a njihov repertoar je tek posebna priča.

Uživaćete u dobrom raspoloženju, najlepšim pesmama i u odličnoj organizaciji ovog luskuznog restorana. Pripremili su sve sa stilom, kao i dekoraciju koja će učiniti da Love House event hall deluje zaista glamurozno.

Spremite se za doček Nove godine koji će se prepričavati i neka ovo bude vaša najbolja Nova godina do sada! Pozovite vaše prijatelje i rezervišite karte što pre putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment