Najbolji splavovi za iznajmljivanje

Najbolji splavovi za iznajmljivanje podrazumevaju prijatan i moderan ambijent, dosta prostora, kvalitetnu prateću opremu i pristupačnu cenu. Ako se slažete sa nama, upoznajte splavove koji su po ovim stavkama najbolji za iznajmljivanje.

Najbolji splavovi za iznajmljivanje

SPLAVOVI BEOGRAD

Splavovi Beograd mahom su poslednjih godina postali čest odabir onih koji žele moderniju i prelepu proslavu na reci. Poznato je da voda unosi mir i pozitivnu energiju zato i jeste jasno zbog čega su ovakve proslave savršene.

Ukoliko je lepo vreme, ovo je sjajna prilika da se prepustite atmsoferi i uskočite u reku zajedno sa vašim prijateljima i učinite proslavu još dinamičnijom.

Najbolji splavovi za iznajmljivanje

SPLAVOVI NA SAVI

Splavovi na Savi daće vam posebnu draž kada je proslava u pitanju. Prijatna reka i čaroban pogled učiniće vaš dan posebnim i vaši gosti će ga se uvek rado sećati. Na ovoj strani reke ogranizovalo se dosta proslava zahvaljujući profesionalnosti i kvalitetu određenih splavova, a u nastavku saznajte koji su to splavovi pogodni za iznajmljivanje splavova za proslave.

Najbolji splavovi za iznajmljivanje


SPLAV KOPERNIKUS 610

Splav Kopernikus 610 nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na ušću Save u Dunav. Ovo je jedan od najvećih spalvova u Beogradu i daje mogućnost velikih proslava ali i manjih, naravno. Ceo ambijent može se prourediti prema vašim potrebama i željama. Moderno opremljen dizajt i najsavremenija tehnička oprema učiniće da vaša proslava bude na zaista visokom nivou.

Splav Kopernikus 610 sastoji se iz 2 dela uključujući i baštu, tako da je moguće organizovati 3 različite proslave ili pak jednu zaista veliku. Ovde je organizovan veliki broj proslava tako da vam sa sigurnošću tvrdimo da je ovo idealno mesto za vaš specijalan dan.

Splav Kopernikus 610 nalazi se na adresi Ušće bb, Novi Beograd.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Najbolji splavovi za iznajmljivanje

SPLAV TAG

Splav Tag je jedan od najatraktivnijih spolavova na reci Sava i potpuno će vas oduševiti svojim izgledom i ponudom. Veoma postran, ima pogućnost proslave na gornjem i donjem spratu pa, ukoliko želite veću ili manju proslavu, sve je moguće da se realizuje, a kapacitet spalva je do 400 ljudi.

Splav Tag je pored fantastičnih žurki organizovao i veliki broj proslava koje su protekle veoma dinamično, a splav je pogodan za sve vrste veselja, počev od rodjendanskih proslava, venčanja ili krštenja. Mi vam garantujemo komfor i eleganciju kao i da ćete sigurno potpuno uživati u vašem danu.

Splav Tag nalazi se na adresi Ušće bb, Novi Beograd.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Najbolji splavovi za iznajmljivanje

SPLAV GODO

Splav Godo nalazi se na prelepoj Savi i svojim enterijerom mami da prosto posetite ovo mesto i uživate u prelepom zalasku cunca. Splav Godo uspešno je organizovao veliki broj proslava i to zahvaljujući profesionalnom timu koji vam može organizovati veselje do najsitnijih detalja. Splav je veoma prijatnog ambijenta i poseduje vrhunsku rasvetu i zvučenje kako bi sve bilo na zavidnom nivou na dan vaše proslave.

Kapacitet splava Godo je do 200 mesta što se čini kao sjajno mesto za manje ili veče proslave. Ako poželite intimnu proslavu, splav Godo će se prepurediti u pravi mali raj po vašim idejama i željama.

Uz čaroban pogled i savšen zalazak, splav Godo prirediće vam proslavu o kakvoj ste uvek maštali.

Splav Godo nalazi se na adresi Savski kej, Novi Beograd.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment