Najbolji klubovi za proslavu rodjendana u Beogradu

Interesuju vas najbolji klubovi za proslavu rodjendana u Beogradu? Ako želite žurku iz snova kao i prostran ambijent, predstavljamo vam nekoliko lokala koji su se po mnogo čemu izdvojili i priredili mnogim slavljenicima rođendan za pamćenje.

KLUBOVI ZA IZDAVANJE

Klubovi za izdavanje postali su najinteresantnija varijanta za proslavu rođendana za omladinu. Ako želite party koji će se prepričavati, ovo je najbolja opcija, bez sumnje. Pored prostranog ambijenta, imate priliku da odaberete hranu, piće i dekoraciju pa čak i organizatora koji vam može pomoći u organizaciji vaše proslave rođendana.

KLUB SANTO DOMINGO

Santo Domingo klub je jedan od omiljenih prostora za proslave rođendana. Pored svog ambijenta koji je očaravajući, imaćete vrhunsku uslugu i još bolju ponudu. Nalazi se na Vračaru i predstavlja pravo mesto za proslave rođendana kako zbog lokacije, tako i zbog prijatne atmosfere.

Lokal je moderno opremljen i poseduje sve što je potrebno za vašu žurku. Poseduje unutrašnji i spoljašnji deo, odnosno baštu koja je idealna za žurke tokom leta. Kapacitet kluba je do 220 ljudi što čini ovo mesto podognim za sve vrste proslava.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

BOMBO DZEJ KLUB

Bombo Dzej klub je lokal tipičnog klubskog ambijenta i odličan je za pravi dinamični party. Nalazi se u centru grada i do sada je ispratio dosta uspešnih žurki i rođendana što nam govori da je atmosfera u ovom klubu zadivljujuća.

Lokal poseduje šank, binu i veliki broj mesta za sedenje. Kapacitet kluba je do 250 ljudi, tako da ovde možete organizovati različite proslave i po vašoj želji, lokal se može preurediti prema vašim potrebama. Uz odlično ozvučenje i sjajnu rasvetu klub Bombo Džej prirediće vam nezaboravnu žurku.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

KLUB TREZOR

Klub Trezor je dobro poznato mesto koje je predhodnih godina bio najbolji klub u gradu, a danas je sjajno mesto za vašu proslavu rođendana. Posebno je interesantan zbgo svog pravog klubskog enterijera i svoje prostranosti, što ga čini pogodnim za velike žurke.

Kapacitet kluba je do 500 ljudi, a klub se nalazi na odličnoj lokaciji, u ulici Kneza Miloša i odlično je povezan sa svim delovima grada. Ukoliko želite rođendan koji ćete zauvek pamtiti, klub Trezor će vam sigurno priuštiti neverovatne trenutke.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment