Kopernikus 610 priprema doček Nove godine za pamćenje

Želite doček Nove godine koji će vas ostaviti bez reči?Kopernikus 610 priprema doček Nove godine za pamćenje u kojem ćete uživati na potpuno drugačiji način.

Kopernikus 610

KOPERNIKUS 610 DOCEK NOVE GODINE 2021

Ako ste maštali o elegantnoj proslavi uz veliki broj ljudi i spektakularnu atmsoferu, Kopernikus 610 će vam ispuniti sve želje. Kao dobro poznato mesto u kojem se organizuju Nove godine već nekoliko godina, pokazao se kao odličan izbor za sve koji uživaju u glamuru.

Predhodna godina obeležila je novogodišnju noć zaista odličnom atmosferom i izuzetno veselim gostima. Svako ko je prisustvovao može vam reći da je to bilo veče za pamćenje. Pored odličnog i luksuznog enterijera gosti su pohvalili gastronomske specijalitete u kojima su uživali kao i piće koje se točilo tokom cele večeri. Usluga je kako kažu, bila na visokom nivou tako da je organizacija bila za pohvalu. Posebna energija stvorila se zahvaljujući odličnim pevačima koji su doprineli novogodišnjoj večeri. Goste su zabavljali dobro poznata Milica Todorović zajedno sa Draganom Kojićem Kebom koji su svu svoju pozitivnu energiju preneli na sve prisutne. Hitovi su se pevali na sav glas a gosti su bili na nogama sve do kraja večeri.

Cena dočeka Nove godine u event centru Kopernikus 610 kretala se po ceni od 80 evra do 150 evra, u zavisnosti od pozicije sedenja. Svakako, ovo je bila veoma primamljiva ponuda sudeći po tome kolika je potražnja bila pred sam doček predhodne godine.

Mi vam obećavamo odličan provod u restoranu Kopernikus 610, vaše je samo da pozovete društvo i rezervišete mesto na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment