Konzulat bar – mesto za dobar provod

Konzulat bar – mesto za dobar provod i kvalitetne nastupe u kojima ćete sigurno uživati. Konzulat bar je jedan od najpopularnijih barova u Beogradu koji pre svega pleni svojim unutrašnjim enterijerom i okuplja ubrane gradske face koje uživaju u pravom hedonizmu.

Pored toga što imate priliku da uživate u lepoj atmsoferi, takođe ćete uživati u sjajnim nastupima najkvalitetnijih pevača sa naše scene i nakvalitetnijim gastronomskim specijalitetima.

Konzulat bar

Konzulat bar je specifičan zbog živih svirki koje se ovde održavaju svake večeri, 7 dana u nedelji. Svake večeri je koncept identičan, a provod toliko drugačiji.

Ukoliko do sada niste imali prilike da posetite fantastični Konzulat bar, preporučujemo vam da to učinite prvom prilikom kako biste u potpunosti zadovoljili vaše kriterijume kada je izlazak u pitanju.

Kao jedan od relativno novijih klubova u ekskluzivnoj Beton hali, Konzulat bar je veoma brzo postao omiljen svojim posetiocima koji se ovde uvek sa zadovoljstvom vraćaju. Uživajte u raskošnoj lepoti ovog kluba i dozvolite sebi čist hedonizam.

Rezervacije za klub Konzulat možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment