Klub Kasina by Community – legendarni klub u centru Beograda

Klub Kasina by Community je popularan legendarni klub u samom centru Beograda.

Reputaciju i brend, Kasina klub je izgradila kao čuvena pivnica na Terazijama, a danas je moderan bar, koji se u večernjim časovima transformiše u noćni klub. I to ne bilo kakav klub, već jedan od najmodernijih i najatraktivnijih klubova prestonice.

Specifično je da se Klub Kasina by Community u potpunosti renovira za početak svake zimske sezone, što dodatno doprinosi uvek svežem, jedinstvenom i neponovljivom ambijentu.

Vrhunski dizajniran enterijer prostranog kluba, veliki šank i stolovi između kojih je ostavljeno dovoljno prostora, pružaju savršene uslove za opušteno đuskanje, druženje i najluđi provod. Visoki plafoni i odlična ventilacija, zaslužni su što u klubu nikada nije zagušljivo, bez obzira što je kapacitet od 700 gostiju uvek popunjen.

 

klub kasina

 

Uobičajeno radno vreme kluba Kasina by Community je svakog dana od 08h do 01h. Sredom, četvrtkom, petkom i subotom, kada se organizuju žive svirke i velika gostovanja, radno vreme je do 04h. Repertoar se razlikuje od večeri do večeri, a aktuelan program uvek možete pogledati na našem sajtu kudaveceras.rs

U klubu Kasina bar nastupaju popularni klupski bendovi, a posebno su popularna gostovanja velikih muzičkih zvezda iz čitavog regiona, kao što su: Marija Šerifović, Hurricane,Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Aca Lukas, Lexington bend, Saša Kovačević, Edita, Lapsus bend, Tropico bend, Dženan Lončarević, Maya Berović, OK bend, Aleksandra Prijović, , Mirza Selimović, Ivana Selakov, …

Atmosfera je uvek vrela, moćna i žestoka. Uz takvu atmosferu perfektno se slaže ponuda najkvalitetnijih pića i savršena usluga nasmejanog osoblja.

U Kasinu izlaze različite generacije ljubitelja kvalitetne žive svirke i najboljeg provoda. Dress code je obavezan i podrazumeva elegantan ili poluelegantan stil. Mlađima od 23 godine, ulaz nije dozvoljen.

 

klub kasina

 

Kasina by Community Day

Kasina by Community Day je idealan izbor da tokom dana svratite na kaficu, omiljeni koktel ili neko od brojnih vrsta hladnog piva.

Ukoliko ste raspoloženi za lagani doručak, meze uz omiljeno piće, savršen ručak ili večeru, Kasina by day Vam nudi raznovrne, vrhunski pripremljene specijalitete. Na meniju možete pronaći: sitne mezetluke, sendviče, predjela, potaže, tortilje, obrok salate, paste i rižota, pizze, roštiljske đakonije, glavna jela od mesa i ribe…

U Kasini su posebno ponosni na sopstvenu proizvodnju kolača, za koju ističu da se bazira isključivo na vrhunskim sirovinama.

Preporuka je da obavezno probate premium kolače od lešnika, višnje, breskve i čokolade. Za vegane ili one koje poste, tu je kolač Raw Mojito Cake, sačinjen od kreme avokada, sveže nane, limete i kokosovog ulja.

 

Kasina by Community – rezervacije

Za provod u klubu Kasina by Community rezervacije su obavezne. Telefon za informacije i rezervacije: 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment