Kafana Druga kuca mesto sa tradicijom dobrog provoda

Kafana Druga kuca mesto sa tradicijom dobrog provoda i neverovatnom energijom već dugi niz godina. Poznata je po uvek dobrom provodu i noćima koje se završavaju sa jutrom. Ukoliko niste bili u prilici da posetite ovu popularnu kafanu, sada je prava priliak da to učinite.

Željni ste pravog kafanskog provoda? Kafana Druga kuća će vam sa zadovoljstvom pripremiti najbolje rakije i najkvalitetnija vina i dočekati vas sa puno poštovanja i želje da vaš izlazak učini zaista specijalnim.

Ono po čemu su oduvek bili na dobrom glasu jeste vrhunska usluga i veoma ljubazno osoblje koje vam stoji na raspologanju ukoliko želite preporuku određenog pića.

kafana Druga kuća

Kafana Druga kuća nije samo obična kafana u koju izađete, popijete i odete kući. Ovo je mesto koje vam svakako menja raspoloženje na bolje, čini da vaše veče bude uvek jedinstveno i zahvaljujući svojoj atmosferi daje priliku da upoznate uvek nove ljude slične sebi. Ovo je glavni razlog zbog kojeg svi volimo kafanu Druga kuća.

Uvek dobra energija, kvalitetni ljudi i još kvalitetnija rakija, čine da se uvek ovde rado vraćamo.

Posetite kafanu Druga kuća kako biste najbolje doživeli ove reči kojima smo opisali pravo boemsko mesto u srcu Beograda.

Rezervišite emsto na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment