Kafana Bajka – mesto odličnog provoda

Postoji mnogo kafana u Beogradu, ali samo je jedna u srcu Košutnjaka kafana Bajka – mesto odličnog provoda i mesto sa dugom tradicijom gde se kvalitetno veče podrazumeva. Ako ste bili u prilici da posetite kafanu Bajka, sigurno znate o čemu pričamo. Ako niste, subota je savršena prilika da posetite ovu jedinstvenu kafanu.

kafana bajka kosutnjak

KAFANA BAJKA KOŠUTNJAK

Svakog vikenda imate priliku da doživite kafansko veče na pravi način. Kafana Bajka se uvek trudi da priredi odličan provod i često priređuje svojim gostima odlična gostovanja koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Imajte na umu da je ovde atmosfera uvek na zavidnom nivou, pa ukoliko niste možda nekog raspoloženja budite sigurni da će vas kafana Bajka potpuno oraspoložiti.

Ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog ambijenta kafana Bajka se čini kao idealno mesto za vas i vaše prijatelje. Tipičan kafanski enterijer koji podrazumeva karirane stolnjake i drveni nameštaj samo su deo ambijenta koji će vam se i te kako dopasti. Uređena je tako da doprinese celokupnoj atmosferi i vašem provodu ovde. Ovog leta pripremila je mnogo iznenađenja tako da očekujte zanimljive kafanske večeri u samom srcu Košutnjaka.

Subota je najatraktivnije veče za izlazak, zato rezervišite vaše mesto u kafani Bajka na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment