Ivana Selakov za doček Nove godine 2022 u hotelu Mona Plaza Zlatibor

Ivana Selakov za doček Nove godine 2022 u hotelu Mona Plaza Zlatibor pruštiće pravi novogodišnji spektakl koji će se prepričavati. Spremite se za neverovatnu noć daleko od gradske gužve i prepustite se vrhunskoj organizaciji luksuznog hotela Mona Plaza Zlatibor.

Ivana Selakov Nova godina je jedinstvena prilika da uživate za doček Nove godine na pravi način i doživite potpuno drugačije novogodišnje veče.  Ivana Selakov jedna je od najtraženijih domaćih pevačica koja zaista ume da napravi pravi muzički spektakl svojim nastupom. Budući da je ona u pitanju, već vlada veliko interesovanje za proslavu Nove godine u hotelu Mona Plaza Zlatibor.

Više informacija u vezi Nove godine u hotelu Mona Plaza Zlatibor možete dobiti putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Hotel Mona Plaza Zlatibor Nova godina pripremio vam je specijalnu ponudu gde vas očekuje niz iznenađenja, odlična muzika i kompletna svečana večera čiji će vas ukusi sigurno oduševiti. Sve goste očekuje čaša premium šampanjca, a cena karte kretaće se 119€ i 129€.

Kao i predhodnih godina, očekuje se vrhunska atmsofera i prijatni trenuci u kojima ćete uživati sa vašim dragim ljudima tokom cele večeri. Spremite se za more lepe energije i možda vaš najlepši doček Nove godine ikada.

Obezbedite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment