Gostovanja na splavu Kartel u julu

Splav Kartel jedan je od najpopularnijih splavova u Beogradu koji pruća fantastičan provod tokom vikenda.  Na ovom splavu možete očekivati nastupe velikih zvezda naše scene koji su poznati po neverovatnoj atmosferi na svojim nastupima. Kartel splav nalazi se na najpopularnijoj lokaciji u Beogradu, a reč je o ušću Save u Dunav, u nizu popularnih splavova sa ludim provodom.

U daljem tekstu ćemo vam navesti sva gostovanja koja vas očekuju na splavu Kartel u julu. Neki od njih su Coby i Senidah, Srećko Krečar, Djani i mnogi drugi.

02.07. ČETVRTAK – COBY I SENIDAH

Prvi četvrtak u julu rezervisan je za nastup prepoznatljivog trep dvojca, a oni su Coby i Senidah. U prethodnoj sezoni na splavu Kartel imali ste priliku da vidite i osetite kakvu atmosferu pravi ovaj sjajni dvojac. Svoje mesto možete rezervisati pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

03.07. PETAK – ALEKSANDRA MLADENOVIĆ

Nakon uzbudljivog četvrtka, u petak vas očekuje maestralan nastup mlade Zvezde Granda Aleksandre Mladenović. Kakvu atmosferu pravi imali ste priliku da je slušate u kafani Tarapana u zimskoj sezoni. Rezervišite vaše mesto na vreme za ovaj fantastičan nastup popularne pevačice pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

04.07. SUBOTA – ĆEMO

Za subotu veče 4. jula rezervisan je nastup popularnog crnogorskog pevača koji je nastupao u mnogim kafanama, klubovima i splavovima širom Beograda, a reč je o Ćemi. U prethodnoj zimskoj sezoni nastupao je u popularnoj Gradskoj Kafani, gde je priredio noć za pamćenje. Rezervišite vaše mesto pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

05.07. NEDELJA – ŽILE HRAM

Dobro poznata nedelja na Kartelu rezervisana je za nastup prepoznatljivog Žileta Hrama. Svojim sjajnim repertoarom i glasom, dovešće atmosferu do usijanja sve do raniih jutarnjih časova. Obezbedite vaše mesto na vreme na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

09.07. ČETVRTAK – PEĐA MEDENICA

Za neverovatnu atmosferu za četvrtak 9. jula biće zadužen pevač sa prepoznatljivim vokalnim sposobnostima, a reč je o Pedji Medenici. Najpopularnije hitove današnjice u svojoj interpretaciji izvodiće ovaj sjajni pevač i dovesti atmosferu do samog vrhunca. Broj telefona za rezervacije je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

10.07. PETAK – ADIL

Nakon uzbudljivog četvrtka sa Peđom Medenicom, u petak vas očekuje nastup Adila. Pevač sa izuzetnim i dobro poznatim vokalnim sposobnostima kog ste imali prilike da slušate u mnogim beogradskim lokalima, kao što je Gradska Kafana, ali i mnoge druge. Obezbedite vaše mesto za noć koju ćete dugo pamtiti, pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

11.07. SUBOTA – KATARINA ŽIVKOVIĆ

Katarina Živković je jedna od učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda, koja je veoma popularna u beogradskom noćnom životu, a 11. jula njen nastup rezervisan je na splavu Kartel. A kakvu atmosferu pravi Katarina, imali ste priliku da osetite na njenom nastupu u kafani Tarapana u zimskoj sezoni.

Rezervacije mesta za splav Kartel možete dobiti pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

12.07. NEDELJA – ŽILE HRAM

Najpoznatija nedelja u gradu uz Žileta Hrama na splavu Kartel. Obezbedi svoje mesto na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

16.07. ČETVRTAK – ANDREANA ČEKIĆ

Popularna kraljica narodne muzike, Andreana Čekić, u četvrtak 16. jula biće zadužena za neverovatnu atmosferu u ekskluzivnom ambijentu splava Kartel. Imala je nastup u vikendu otvaranja ovog ekskluzivnog splava gde je napravila neverovatnu atmosferu. Rezervacije za splav Kartel 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

17.07. PETAK – SREĆKO KREČAR

Srećko Krečar poznat je po svojim atraktivnim nastupima i neverovatnim atmosferama koje pravi. 17. jula očekujte nezaboravan provod na splavu Kartel uz Srećka Krečara sa bendom. Njegove nastupe imali ste prilike da slušate u mnogim beogradskim kafanama poput Gradskoj Kafani i kafana Tarapana.

18.07. SUBOTA – TAMARA MILUTINOVIĆ

Tamara Milutinović je još jedna od učesnica Zvezda Granda i bivša članica nekadašnje grupe Đavolice. Svoju solo karijeru je započela još 2017. godine, a do sada iza sebe ima veliki broj nastupa po mnogim beogradskim kafanama i klubovima poput Na vodi kafana. U subotu 18. jula možete biti deo njenog fantastičnog nastupa, a mesto možete rezervisati 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

19.07. NEDELJA – ŽILE HRAM

Rezervacije za nedelju na splavu Kartelu možete dobiti pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

23.07. ČETVRTAK – ĐANI

Početak uzbudljive nedelje i ludog provoda na splavu Kartel za 23. jul rezervisan je za jednog od najpopularnijih pevača narodne muzike, reč je o Djaniju. Kakvu atmosferu pravi Đani imali ste prilike da osetite u zimskoj sezoni u kafani Tarapana. Rezervišite vaše mesto na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

24.07. PETAK – MILENA ĆERANIĆ

Nakon uzbudljivog četvrtka uz Đanija, za petak rezervisan je nastup Milene Ćeranić. Okupite vaše omiljeno društvo i pravac na Kartel, ne propustite ovu ludu žurku. Rezervacije možete ostaviti pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

25.07. SUBOTA – DEJAN MATIĆ

Nastup legendarnog Dejana Matića na splavu Kartel rezervisan je za 25. jul. Ne propustite ludu atmosferu u ekskluzivnom ambijentu ovog splava, a mesto možete rezervisati pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)-

26.07. NEDELJA – JALA BRAT I BUBA CORELLI

A za kraj uzbudljivih gostovanja i nezaboravnog provoda, rezervisan je nastup za poznati dvojac kada su je u pitanju trep muzika, a reč je o Jala Bratu i Buba Corelliju. U prethodnoj sezoni imali ste priliku da ih slušate baš na ovom splavu. Svoje mesto možete rezervisati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment